NYHED 04.02.22

Breið – Akranes

Breið, Akranes kommune og Islands Arkitektforening inviterer til åben idékonkurrence om tilrettelæggelse og redesign af Breið, – en skjult perle i Island.

Formålet med konkurrencen er at modtage forslag, der er i tråd med fremtidsvisionen om Breið, som et boligområde for forskellige aldersgrupper med vægt på at skabe arbejdspladser for innovation, teknologi og bæredygtighed.

Breið har grunde og fast ejendom, som tidligere blev brugt til fiskeri og fiskeforarbejdning, men efterhånden som forretningsmulighederne ændrede sig, er der nu en unik mulighed for udvikling og vækst i tråd med en ny fremtidsvision. Området er unikt i forhold til beliggenhed, historie, kultur, fugleliv, omkostningslinje og natur.

Innovation, digital udvikling, bæredygtighed, cirkulær økonomi og grøn energi kan lægge grundlaget for en stærk og ambitiøs organisation i Breið og føre os til nye og spændende udfordringer.

Breið dækker den vestligste del af Akranes, i nærheden af ​​havnen og bymidten. Det samlede areal er på 16 ha, hovedsageligt ejet af Brim hf. og Akranes kommune.

Information

Konkurrencen er åben for alle og bidrag er anonyme.
Dokumenter og oplysninger om registrering vil være tilgængelige på webstedet for Breið Developmental, www.breid.is og Architects Association of Iceland, www.ai.is.
Forslagene skal indsendes inden den 29. april 2022. Resultaterne vil være annonceret i juni 2022.

Se konkurrenceprogram

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +