NYHED 24.03.20

Dreyers Legatforløb 2020 klar

Syv nystartede arkitektvirksomheder og deres mentorer er nu klar til endnu en runde af Dreyers legater for nystartede arkitektvirksomheder, og holdet for 2020 er sat. Indtil videre er holdstart udskudt til august på grund af Covid-19.

Foto: Studio Heima

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

Syv nystartede arkitektvirksomheder og deres mentorer er nu klar til endnu en runde af Dreyers legater for nystartede arkitektvirksomheder, og holdet for 2020 er sat. Forløbet skulle starte den 24. marts, men på grund af landets aktuelle tilstand er opstarten udsat til august.

I Dreyers Legater til nystartede arkitektvirksomheder kommer deltagerne via syv workshops igennem flere discipliner inden for strategisk planlægning, forretningsudvikling, regnskabsforståelse, ansættelsesret, udbud og forsikringsforhold. Alt sammen i yderst kondenseret format for at give legatmodtagerne en forståelse for alle de elementer, der skal til for at lave en succesrig forretning, uden at tabe den arkitektoniske kvalitet og nerve på bunden af nogle regneark.

Legatets formål er at fremme talentet og muliggøre, at talentet får plads til udfoldelse, samtidig med at man kan drive en sund forretning.

Igen i år stiller nogle af fagets bedste op som mentorer, mens de to tidligere deltagere Kim Lenschow fra Lenschow & Pihlmann og Marco Berenthz fra Norrøn har assisteret ved udvælgelsen til legatet.

De udvalgte tegnestuer er Djernes & Bell, Jeba Arkitekter, Jesper Kusk Arkitekter og Peter Kjær Arkitekter, Nordland Arkitekter, Studio Heima, Søuld og Thi&Dencker Arkitekter.

Mentorerne er Mads Mandrup fra C.F. Møller, Lise Juel fra Atelier Lise Juel, Bente Andersen fra Mangor&Nagel, Nicolai Richter-Friis fra Lundgaard&Tranberg, Christian Hanak fra Juul&Frost, Jonas Bjerre-Poulsen fra NORM Architects og Lars Toksvig fra PLH Arkitekter.

Underviserne er Søren Henning Jensen og Jan Mouritsen fra CBS, Janie Nielsen fra Reimer Legal, Trine Bøgelund-Kjær fra Winsløw Advokatfirma og Claus Berg fra Bech-Bruun Advokatfirma.

Tidligere modtagere af Dreyers legater for nystartede arkitektvirksomheder fortæller om, hvad de har fået ud af forløbet i artiklen Fundamentet for forretning.

Yderligere info

Dreyers Fond | Arkitekt MAA Mathilde Petri | +45 6064 6030 | mp@mathildepetri.dk

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +