NYHED 22.04.21

Fireside LIVE med Kasper Lægring og Martin Keiding

I denne første udgave af Arkitektforeningen Fireside har chefredaktør for Arkitekten Martin Keiding inviteret Kasper Læring til en snak om postmodernismen. Kasper Lægring har været gæsteredaktør i de to seneste udgaver af fagbladet med samme emne.

En festlig mangfoldighed bredte sig og arkitekturtankerne fik vinger. Det smittede af på byggeriet i Danmark og med gæsteredaktør Kasper Lægring og fotograf Lovisa Nordlöff har vi genbesøgt ismernes tid.

Arkitektens chefredaktør Martin Keiding taler med Kasper Lægring om arkitekturen i 80´erne, mens vi ser på fotografier og tegninger fra perioden.

Kasper Lægring

Kasper Lægring er arkitekt MAA, mag.art., ph.d. og ekstern lektor ved Københavns Universitet og har en række artikler om den postmoderne tilstand i arkitekturen bag sig. Hans ph.d.-afhandling fremlægger, fra en æstetisk synsvinkel, en ny læsning af postmodernismens opgør med modernismens arkitektur. Han er en flittig bidragyder til fagtidsskrifter i ind- og udland og og optræder jævnligt i den danske arkitekturdebat.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +