NYHED 24.01.24

MAA-valg til repræsentantskabet

Lige nu har du mulighed for at stemme på de MAA’er, som repræsenterer dig og dine faglige interesser bedst – brug din stemme!

Stem nu

Du kan stemme via link i den mail, du har modtaget, eller du kan stemme med MitID her. Du kan stemme til og med onsdag den 7. februar 2024.

Resultatet af det digitale valg vil blive offentliggjort den 9. februar 2024.

Repræsentantskabsvalg 2024

Repræsentantskabet er din sikkerhed for, at Arkitektforeningen varetager dine og den samlede arkitektstands interesser til gavn for den arkitektoniske kvalitet og en bæredygtig udvikling af vores samfund.

Arkitektforeningens repræsentantskab består af 52 medlemsvalgte MAA’er og 4 stud.arch. MAA’er, som repræsenterer faget bredt fra tegnestuearkitekter, partnere, forskere og undervisere til planlæggere, bygherrerådgivere, studerende m.fl. Repræsentantskabet er sammensat af 7 lokalafdelinger og den landsdækkende gruppe ”De 19”.

Sådan stemmer du

Første del af valget foregår digitalt – her stemmer alle på kandidaterne til de ”De 19”, hvor der er kampvalg.

Er du medlem af Arkitektforeningen København eller Østjylland, skal du samtidig stemme på kandidater til lokalledelserne i den afdeling, du er tilknyttet (dette fremgår tydeligt, når du er logget ind på valgsiden).

Se alle kandidaterne her

Lokalvalg i foråret

Valgene til lokalledelserne i Nord-, Vest-, Sydjylland, Østifterne og Bornholm foregår på årsmøderne, som afholdes i løbet af marts. Her foregår valget direkte på årsmøderne.

  • Sydjylland 11. marts
  • Vestjylland 13. marts
  • Nordjylland 14. marts
  • Østifterne 19. marts
  • Bornholm 20. marts.

Ønsker du selv at stille op som repræsentant i din lokalforening?

Du kan stille op direkte på årsmødet i din lokalafdeling, men giv gerne din lokalledelse et praj inden, og tag meget gerne kontakt til dem, så de kan fortælle mere om indhold, omfang osv. Find din lokalafdeling og kontaktoplysninger her.

 

 

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +