NYHED 13.09.22

MAA Medlemsundersøgelse: Hvilken rolle skal vi spille i fremtiden?

Hvad betyder Arkitektforeningen for dig? Hvordan bruger du foreningen? Og hvilken rolle mener du, at vi skal spille i fremtiden? Hjælp os med at blive klogere på dine behov og forventninger - og vind et weekendophold i Hamborg for to.

Foto: Alonso Mayo

Charlotte Gade

Projektleder

+45 30 85 90 17

chg@arkitektforeningen.dk

Arkitektforeningen har mere end 6000 medlemmer, som spreder sig over mange generationer, faggrupper og interesser – samt forskellige forventninger til foreningen.

Vi modtager løbende ris og ros fra vores medlemmer, og gennem repræsentantskabet, lokalafdelingerne og fokusgrupper holder vi os i løbende i dialog med mange forskellige medlemmer. Men en gang imellem har vi behov for at løfte os op i helikopteren og række ud til alle medlemmer, for at få fat i det store billede. Derfor har vi igangsat en spørgeskemaundersøgelse, som vi har sendt ud via e-mail til alle MAA’er.

Hjælp os med at holde os relevante for dig og faget

Vi vil meget gerne høre, hvad det betyder for dig at være medlem af Arkitektforeningen. Hvilke tilbud og aktiviteter er vigtige for dig som medlem? Hvilken rolle mener du, at foreningen skal spille i fremtiden? Og hvilken rolle vil du eventuelt selv gerne spille?

Ikke mindst vil vi gerne høre, hvad du synes vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre – både for dig og den samlede arkitektstand?

Vind et weekendophold i Hamborg for to personer

Hvis du gennemfører undersøgelsen, kan du være med i lodtrækningen om et weekendophold i Hamborg for to. Rejsen foregår med tog, og indkvarteringen er på designhotel East Hotel Hamburg. Vinderen får direkte besked.

Har du ikke modtaget en mail?

Medlemsundersøgelse blev sendt ud via e-mail fredag den 9. september. Hvis du ikke har modtaget en mail med link til undersøgelsen, er du meget velkommen til at skrive til Arkitektforeningen, Charlotte Gade på chg@arkitektforeningen.dk.

Charlotte Gade

Projektleder

+45 30 85 90 17

chg@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +