NYHED 12.08.20

Ny kommunikations- og presseansvarlig

Arkitektforeningen har ansat Sussi Heimburger som ny kommunikations- og presseansvarlig

Foto: Laura Stamer

Cecilie Frydenlund Nielsen

Journalist

Arkitektforeningen har ansat Sussi Heimburger som ny kommunikations- og presseansvarlig.

Med tyve års erfaring som kommunikationsrådgiver kommer Sussi Heimburger med solid erfaring inden for strategisk kommunikation og presse inden for arkitektur- og rådgivingsbranchen. Den store erfaring skal nu bidrage til at fremme arkitekturens og Arkitektforeningens indflydelse og synlighed i samfundet.

“Arkitektforeningen er arkitekturens stemme. Siden 1879 har foreningen arbejdet med at sikre de bedste rammer for arkitektfaget og fremme arkitektonisk kvalitet i alle led af samfundets udvikling. Kommunikation er en helt central del af det at italesætte og vise arkitekturens værdi for samfundet, og derfor er vi meget glade for, at vi nu har fået Sussi med om bord til at styrke kommunikationsarbejdet og skabe mere synlighed omkring foreningens arbejde og arkitekturens betydning for den verden, vi lever i,” siger Arkitektforeningens direktør Lars Autrup.

Sussi Heimburger er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet. Hun har i mange år arbejdet som presseansvarlig og kommunikationsrådgiver hos Dansk Arkitektur Center og har i de seneste år været ansvarlig for intern og ekstern kommunikation i COWI Danmark.

“Både arkitektur, byudvikling og bæredygtig udvikling af samfundet generelt har en helt særlig plads i mit hjerte. Derfor glæder jeg mig helt enormt til at være med til at skabe øget synlighed omkring arkitekturen og dens betydning for vores samfund. Det handler ikke mindst om at skabe et kontinuerligt fokus på og dialog om arkitekternes rolle, og den værdi de tilfører til indretningen af vores bygninger og byer nu og i fremtiden,” siger Sussi Heimburger.

Cecilie Frydenlund Nielsen

Journalist

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +