NYHED 30.01.24

Open Call: Tag del i arkitekturdebatten på Kulturmødet Mors

År for år har arkitektursporet på Kulturmødet Mors vokset sig større og større - særligt omkring Arkitektforeningens ikoniske gule campingvogn. Vil du være med til at præge dagsordenen og udbrede arkitekturdebatten i år - så er det nu, du har mulighed for at sende dine forslag til oplæg og debatter eller noget helt tredje! Vi skal have dit forslag senest den 5. april for at få det med i det samlede program.

Fuldt hus på scenen ved Den Gule Campingvogn. Foto: Therese Agerkilde

Therese Agerkilde

Arkitekt MAA

22150308

Therese@agerkilde.com

For 11. år i træk afholdes Kulturmødet Mors i Nordjylland i slutningen af august. Her samles kunstnere, beslutningstagere, meningsdanner og nysgerrige borgere for at lade sig inspirere og blive klogere i fællesskab. Sidste år deltog mere end 35.000 gæster og ca. 30 arkitekt MAA’ere deltog i debatter, med oplæg, workshops m.m.

I år løber det velbesøgte kulturmøde af stablen fra torsdag den 22. august til og med lørdag den 24. august 2024. Kulturmødet Mors har fokus på det nordiske og igen i år bevæger temaerne sig indenfor demokrati, samfund, næste generation, en grøn fremtid, trivsel, sundhed, medier og teknologi.

Invitation til alle MAA’ere

Arkitektforeningen Vestjylland har været med siden kulturmødet startede med ”Arkitekturcaféen” ved den gule campingvogn, som efterhånden er blevet et ikonisk sted, for de mange besøgende med interesse for arkitektur og udviklingen af vores byer og landskaber. Sidste år bød programmet ved ”Den Gule Campingvogn” på hele 25 arrangementer arrangeret af Arkitektforeningen Vestjylland, Arkitektforeningen Nordjylland, Morsø Kommune samt Utzon Center, som er gået sammen om at lave et spændende program igen i år.

”Med temasporene sætter Kulturmødet Mors fokus på kunstens og kulturens betydning og ansvar for det samfund, som vi er fælles om, og den fremtid, som vi ønsker at skabe. Vi står i en tid, hvor verden er under forandring. Det er tydeligt, når vi taler klima, demokrati, velfærd og værdier som ligestilling og mangfoldighed. Og det kræver handling og nye svar. Derfor håber jeg at rigtigt mange arkitekter, har lyst til at byde ind i debatten i år på kulturmødet”, udtaler Therese Agerkilde, som er leder af Arkitektforeningen Vestjylland.

Byd ind i programmet frem til den 5. april 2024

Har du lyst til at bidrage til programmet ved Arkitekturcaféen, så ring eller skriv til programkoordinator Louisa Borup Holm-Pedersen på louisaborup@outlook.dk eller 2614 3732.

 

 

Therese Agerkilde

Arkitekt MAA

22150308

Therese@agerkilde.com

Kulturmødet Mors

Kulturmødet Mors afholdes i Nykøbing Mors. Igen i år rækker Kulturmødet Mors ud til kunstnere og kulturfolk fra hele Norden.

Sidste år bestod programmet af +500 arrangementer fordelt på mere end 18 scener, og over 35.000 gæster deltog i løbet af kulturdagene.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +