NYHED 20.11.19

Så er det tid til at stemme

Nu kan medlemmer af Arkitektforeningen København stemme på de værker, man gerne vil nominere til Årets Arne blandt alle de indstillede.

Fra den 18. november og til og med den 1. december kan medlemmer af Arkitektforeningen København stemme på de værker, man ønsker skal nomineres til Årets Arne blandt alle de indstillede værker.

Arkitektforeningen København har modtaget overvældende mange kvalificerede bud på Årets Arne – og nu er det op til medlemmerne i lokalafdelingen at stemme på de værker, man ønsker bliver nomineret.

De fem værker, der modtager flest stemmer, er hermed nomineret til Årets Arne.

Arkitekterne bag præsenterer derefter deres værker til et medlemsarrangement i Arkitektforeningen, hvor juryen og deltagerne kan stille spørgsmål om værket.

Herefter udpeger juryen en vinder, der præsenteres til Arkitektforeningen Københavns nytårskur fredag den 31. januar 2020.

Stem via NemID her.

Du kan stemme til og med den 1. december 2019.