NYHED 08.09.20

Visionskonkurrence for Kongelunden

Kongelundes Sekretariat ingangsætter en åben konkurrence om visioner og idéer, der skal bidrage til at løfte Aarhus by og Kongelunden Aarhus ind i en ny æra.

Foto: Luftfoto fra forsiden af programmet til visionskonkurrencen. Kongelundens Sekretariat

Kongelundens Sekretariat har udsendt et program for Kongelundes visionskonkurrence og igangsætter hermed en åben konkurrence om visioner og idéer, der kan bidrage til at løfte Aarhus by og Kongelunden Aarhus ind i en ny æra.

Visionskonkurrencen skal give os bud på banebrydende idéer og billeder på visionen for området, som er skarp formidlet, visualiserede og velunderbyggede, og som viser de første skridt i retning af en samlet helhedsplan for Kongelunden.

Forslag til visionskonkurrencen skal bidrage positivt til fortællingen om og udviklingen af Aarhus og Kongelunden. Det er derfor et gennemgående ønske til afleveringer, at der skal holdes fokus på visionsudviklingen og de store sammenhænge og linjer, som formidles i ord, data og billeder, ikke i præcise og detaljerede tegninger.

Konkurrencen er åben for arkitekter, landskabsarkitekter, by- og projektudviklere og andre, der beskæftiger sig professionelt med udvikling, der er relevant for visionskonkurrencen. Afleveringskravet er ét stk. A0 og afleveringsfristen er den 30. oktober 2020.

For at sikre at vi modtager så mange kvalificerede forslag som muligt, har Kongelundens Sekretariat i samråd med Arkitektforeningen valgt at give afkald på de tidligere tilmeldingskrav til visionskonkurrencen. Eventuelt yderligere information og opdateringer frem mod aflevering den 30. oktober 2020 vil være at finde på Kongelundens hjemmeside.

Fagdommere for visionskonkurrencen er arkitekt MAA Lars Autrup, direktør i Arkitektforeningen, og arkitekt MLArch, MNLA og professor i landskabsarkitektur Jenny B. Osuldsen, partner i Snøhetta.

Hent program og bilag via Kongelundens hjemmeside her.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +