Kvindelig Platform

Netværket henvender sig til kvindelige arkitekter MAA, medlemmar af FAOD og DL, der søger faglig og personlig udvikling samt inspirerende relationer til ligesindede med samme ambitioner.

Gennem podcasts og netværksmøder med oplæg og debatter vil netværket ‘Kvindelig Platform’ motivere og inspirere til faglig og personlig udvikling.

Udbytte
I netværket får du:
Adgang til høj faglig kompetence og ekspertise fra andre kvindelige arkitekter
God mulighed for at udvide dit personlige netværk
Løsninger på aktuelle karrieremæssige og strategiske udfordringer.

Din indsats
I dette netværk handler det ikke kun om at modtage. Du skal også;
Være villig til at byde ind med sparring, ideer, og dine egne erfaringer
Være åben mht. at fortælle om både succeser og vanskeligheder på vejen mod dit eget mål.

Har du spørgsmål eller kommentarer til netværket, er du velkommen til at kontakte Ida Bergström på iscbergstrom@gmail.com