SDG Netværk

Sustainable Development Goals Netværk. FN's 17 verdensmål er på alles læber og i alles tanker. Arkitektforeningen skal være vært for UIA's Verdenskongres i 2023, og den har fokus på at gøre status over de 17 mål og undersøge, hvor langt vi er kommet.

Tåsinge Plads er Københavns første klimatilpassede byrum. Arkitekt: GHB Landskabsarkitekter

Målene taler i høj grad til det byggede miljø og dermed til arkitekternes potentiale for at arbejde aktivt med for at opnå målene.

Vil du være med til at drøfte hvordan arkitekterne kan spille en rolle? Er nogle mål vigtigere end andre? Hvad skal/kan Arkitektforeningen gøre nu og frem mod 2023 for at opnå målene?

Lederen af netværket er Lotte Foght-Sørensen Arkitekt MAA. Hun har arbejdet med bæredygtig arkitektur i mange år pt. som projektleder hos Mangor & Nagel Arkitekter. Netværket optager løbende nye medlemmer og havde sin opstart i marts 2020.

Netværket har et årligt budget på ca. 5.000,- kr. til 4-5 årlige møder, som kan afholdes i Åbenrå 34.

Yderligere information og tilmelding til Annette Blegvad, ab@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Job