SDG Netværk

Sustainable Development Goals Netværk. FN's 17 verdensmål er på alles læber og i alles tanker. Arkitektforeningen skal være vært for UIA's Verdenskongres i 2023, og den har fokus på at gøre status over de 17 mål og undersøge, hvor langt vi er kommet.

Tåsinge Plads er Københavns første klimatilpassede byrum. Arkitekt: GHB Landskabsarkitekter

Målene taler i høj grad til det byggede miljø og dermed til arkitekternes potentiale for at arbejde aktivt med for at opnå målene.

Vil du være med til at drøfte hvordan arkitekterne kan spille en rolle? Er nogle mål vigtigere end andre? Hvad skal/kan Arkitektforeningen gøre nu og frem mod 2023 for at opnå målene?

Vibeke Grupe Larsen, som har arbejdet med bæredygtig arkitektur i mange år, bl.a. som områdechef i bæredygtighed hos NCC, er leder af netværket, som forventes at starte med et møde den 30. januar 2019 kl. 15-18 i Arkitektforeningen i Åbenrå 34.

Netværket har årligt ca. 5.000,- kr til ca. 4 årlige møder, som kan afholdes i Åbenrå.

Yderligere information og tilmelding til Annette Blegvad, ab@arkitektforeningen.dk