Seniornetværk

Arkitekt er man hele livet. I Arkitektforeningens seniornetværk samles ældre medlemmer, som vil holde sig på forkant af arkitekturen. Arkitektforeningen har tre aktive seniornetværk.

Hanne Vestergaard

Udlejnings- og arrangementskoordinator

hv@arkitektforeningen.dk

Seniornetværk i København

Arkitektforeningens Seniornetværk København er en gruppe medlemmer, som er interesseret i at holde sig på forkant med arkitekturen, selv om arbejdslivet afløses af pensionisttilværelsen.

Netværket fungerer også som forum for debat og erfaringsudveksling. Arkitektforeningens Seniornetværk er åbent for alle medlemmer af Arkitektforeningen, der er fyldt 65 år. Medlemsskab fåes ved henvendelse til Hanne Vestergaard: hv@arkitektforeningen.dk tlf: 3085 9000

Seniornetværk Østjylland

Seniornetværket i Østjylland (Akademiet For De Jyske Egenskaber) er en gruppe seniorer, som er interesseret i at holde sig på forkant med arkitekturen.

Netværket er oprettet, så seniorer i fællesskab kan dyrke deres interesser i arkitekturens verden med besøg på byggepladser, debat og erfaringsudveksling.

Man skal være arkitekt og være fyldt 60 år. Om man stadig arbejder eller man har forladt arbejdsmarkedet er underordnet.

Seniornetværket kan kontaktes på: jyskeegenskaber@gmail.com

AAA Sydjylland – Aktive Aldrende Arkitekter

Arkitektforeningens seniornetværk AAA Sydjylland er et netværk for medlemmer (+60 år), som er interesseret i at holde sig på forkant med arkitekturen, selv om man måske har forladt arbejdsmarkedet.

Hvad er formålet med netværket?
Netværket er oprettet, så MAA-seniorer i fællesskab kan dyrke deres interesser i arkitekturens verden med besøg på byggepladser, forelæsninger og rejser. Netværket fungerer også som forum for debat og erfaringsudveksling.

Hvem kan deltage?
Arkitektforeningens Seniornetværk er åbent for alle medlemmer af Arkitektforeningen, der er fyldt 60 år, uanset om man stadig arbejder, eller helt har forladt arbejdsmarkedet.

Hvor og hvor ofte mødes man?
Initiativgruppen inviterer til 8-10 arrangementer fordelt på et år – og det er helt frivilligt hvor mange arrangementer, man vil deltage i. Arrangementerne vil finde sted lokalt i Sydjylland, i Aarhus og København og evt. i udlandet – helt afhængigt af emne og tilslutning.

Pris for deltagelse?
Arkitektforeningen yder tilskud til forplejning (i begrænset omfang) og udgifter til oplægsholdere. Ved større arrangementer vil det være nødvendigt med egenbetaling.

Kontakt
Hvis du vil deltage eller bare vide mere om netværket, kan du kontakte Bodil Øllgaard på mail: bodil0604@hotmail.com

Læs hele idéoplægget for netværket her

Hanne Vestergaard