Arkitekturens rolle i fremtidens klima

Den franske arkitektforening Le CIAF (Conseil pour l'International des Architectes Français), har lavet en lille film fra COP21 i Paris: Les architectes ont pris la parole - the architects took the floor.

Klædt på til den tekniske snak

Pludselig er der gået fem år med spændende projekter på en tegnestue, og chancen for at spørge, hvor en dampspærre sidder, er forpasset. Og hvad gør man så?

Upcycling på Roskilde Festival

Af Martin Yhlen

Hvad gør man som festival ved de enorme mængder affald, når man ønsker at være bæredygtig? – man tænker cirkulært

Danmark har brug for regional planlægning

Den regionale planlægning er en forudsætning, hvis vi skal sikre en større sammenhængskraft i vores samfund – på tværs af by og land og på tværs af sociale skel.

Af Lars Autrup, direktør i Arkitektforeningen

AART vinder idekonkurrence om rammerne for Gladsaxes nye sundhedshus

Tre teams har budt ind på opgaven om at skabe et nyt byområde, som i fremtiden kan blive del af en ny port til Buddinge. Arkitektforeningen har været konkurrencerådgiver og udpeget fagdommere (Illustration: Situationsplan).

Skab et nyt byområde, som i fremtiden kan blive del af en port til Buddinge, hvor borgerne skal tilbydes forskellige offentlige og private tilbud, herunder et sundhedshus og måske også et beskæftigelseshus.

Arkitekturpolitik i praksis – nyt netværk i Arkitektforeningen

Bliv en del af et professionelt netværk, hvor du møder andre, der beskæftiger sig med arkitekturpolitik, udveksler erfaring og skaber ny indsigt til dig og din organisation.

Arkitektforeningen lancerer et nyt tværfagligt netværk for alle, der beskæftiger sig med arkitekturpolitik.

Ny strategi: Arkitektforeningen er arkitekturens stemme

Større medlemsinddragelse, øget fokus på arkitektonisk kvalitet, kommunale arkitekturpolitikker og Verdensmål er nøgleordene i Arkitektforeningens nye strategi for 2019-2021. Læs den her.

Ledelse som disciplin

Arkitekter er i høj grad opdraget til selvledelse, hvilket ifølge associeret partner hos Arkitema arkitekt MAA Pernille Østergaard Svendsen er med til at gøre lederrollen blandt arkitekter både udfordrende og også levende og givende.

Af: Dorte Maria Vestergaard

Nyt seniornetværk i Sydjylland

Er du MAA-senior i Sydjylland - og er du interesseret i at holde dig på forkant med arkitekturen, selv om du måske har forladt arbejdsmarkedet?

AAA Sydjylland er et nyt netværk for medlemmer (+60 år), der i fællesskab kan dyrke deres interesser i arkitekturens verden med besøg på byggepladser, forelæsninger og rejser. Netværket fungerer også som forum for debat og erfaringsudveksling.

Hvor og hvor ofte mødes man?

To nye medarbejdere til reception og administration

Arkitektforeningen søger to selvstændige, strukturerede og servicemindede medarbejdere, som vi senest 1. juni 2019 håber at kunne byde velkommen her på adressen Åbenrå 34, 1124 København K.

I vil på skift bemande vores reception i tidsrummet 8.00–17.00. Begge stillinger er 37 timer om ugen.