Anders Hulgaard

MAA

Seniorrådgiver, partner i C&W- arkitekter i Svendborg

Jeg er seniorrådgiver, arkitekt og tidl. partner i C&W- arkitekter, en tegnestue med 20 til 25 kolleger, vi arbejder primært på Fyn, med afstikkere til Sjælland og Sydjylland, jeg er gennem AA meget engageret i Fynske Planlæggere, en paraplyorganinsation for teknikkere på Fyn og står for faglige arrangementer, i den sammenhæng. Herudover formand i miljønetverket Miljøforum Fyn som formand i Byggeklubben.
Som supplement til det faglige, er jeg en del af Gymnastikhuset på Tåsinge, udviklet som en del af vore idrætsbyggerier.

Jeg kandiderer til repræsentantskabet, - ledelsen i Østifterne med baggrund i mit engagegement for AA-Østifterne i Fynske Planlæggere med at planlægge faglige arangementer og kombinere dette med mit netværk omkring Miljøforum Fyn og mit formandskab i Byggeklubben. Herudover deltager jeg i DSGNB arbejdet som konsulent og anvender dette til at gennemføre tværfaglige arangementer med focus på bæredygtig udvikling. Jeg er pt. valgt på Fyn som eneste repræsentant herfra i ledelsen og og vil anbefale at der forsat kan være fynsk repræsentation i Østifterne fra Fyn.

INDLÆG og dialog

8 år 13 uger siden Årsmøde i Østifterne i Svendborg fre. 8/4 kl. 16.00

Arkitektforeningens lokalafdeling Østifterne inviterer til årsmøde i Borgerforeningens Hus i Svendborg.Vi mødes kl. 16.oo ved Borgerforeningens Hus,...

(Publiceret i netværket Arkitektforeningen Østifterne )