Vær med i FORUM

Arkitektforeningens nye netværk FORUM er for dig, der søger et tværfagligt fællesskab med andre faggrupper, der arbejder professionelt med udvikling af byer, bygninger og landskaber. Og som har visionen om at løfte den arkitektoniske kvalitet til fælles.

Vinderen af Arkitektforeningens prisopgave UDSYN 2022 MAA Oskar Holst Kurtzweil.

Arendse Bardram Noes

Programleder for FORUM

arn@arkitektforeningen.dk

Beskæftiger du dig fagligt med arkitektur og byudvikling? Brænder du for at bidrage til en bæredygtig fremtid? Vil du være med til at fremme og bevare den arkitektoniske kvalitet? Og kan du se fordelen i at styrke dit netværk og få en bedre forståelse af andres faglighed og deres indspark i processen? Så er Arkitektforeningens nye FORUM for Arkitektur det rette sted for dig.

Hvad får du ud af at være med?

FORUM for Arkitektur giver dig adgang til den nyeste viden og mulighed for at mødes med fagfolk med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, som alle har det tilfælles, at vi arbejder professionelt inden for byggeri, by- og landskabsplanlægning.

Vi samles til fire årlige møder, der varierer i tema og form. Fælles for dem er, at vi tager højaktuelle dagsordener op, inspirerer med faglige oplæg og mødes omkring workshops, debatter m.m. (Se listen over kommende arrangementer under billedet nedenfor). Desuden giver FORUM adgang til en række af foreningens øvrige aktiviteter samt adgang til kurser og netværk  til fordelagtige priser.

Når du tilmelder dig FORUM for Arkitektur kan du desuden vælge at tilkøbe et årsabonnement på fagbladet Arkitekten til 1.000 kr. (normalpris: 3.124kr.)
Ved tilmelding inden 1. december 2022 får du første arrangement med gratis.

Pris:

• 3.500 kr. + moms. (Gælder for indeværende og hele næste år. Beløbet opkræves ved tilmelding og herefter én gang årligt).
  • 4.500 kr. + moms. Inklusive et års abonnement til fagbladet Arkitekten.
  • MAA’er gratis.

Sådan tilmelder du dig:

Send en mail til programleder Arendse Noes på arn@arkitektforeningen.dk.

Mailen skal (i overskrifter) indeholde:

• Navn
  • Uddannelsesbaggrund
  • Fagligt fokus
  • Ønske om abonnement på fagbladet Arkitekten

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arendse Bardram Noes

Programleder for FORUM

arn@arkitektforeningen.dk

Deltag i FORUMs første tema-arrangement

Når mennesket ikke er i centrum

Mød blandt andet forfatteren bag bogen “Planternes liv” og deltag i en tværfaglig diskussion af, hvordan vi kan få en mere holistiske tilgang til arkitektur ved at forstå naturen bedre.

Temadage i FORUM

Når mennesket ikke er i centrum
Dato: 1. december 2022
Sted: ’Valencia’, Vesterbrogade 32, 1620 København

Et forsvar for Ørestad?
Dato: 23. februar 2023
Sted: ’Valencia’, Vesterbrogade 32, 1620 København

Er der en ny æstetik på vej?
Maj 2023
Sted: Ørestad

Den blandede by – hvordan?
September 2023
Sted: Aarhus