F R U M O

FORUM er

tværfaglighed

styrket netværk

fælles passion for arkitektur

For dig, som arbejder professionelt med arkitektur samt by- og landskabsplanlægning. Som en del af FORUM for Arkitektur, bliver du en del af et tværfagligt fællesskab, og du får adgang til en lang række af Arkitektforeningens tilbud og aktiviteter.

Tilmeld dig

Dine fordele

Som en del af FORUM for Arkitektur møder du andre, der arbejder professionelt med arkitektur og by- og landskabsplanlægning. FORUM er indgang til Arkitektforeningen for dig, der spiller ind i arkitekturens verden, men ikke er uddannet cand.arch. fra arkitektskolerne. Du er måske byplanlægger, bygningskonstruktør, landskabsarkitekt, leder i en arkitektvirksomhed eller noget helt femte. Du får, foruden adgang til et fagligt fællesskab og fire årlige temadage, adgang til en række af Arkitektforeningens øvrige tilbud og aktiviteter.

Vær med

Temadage

Du indgår i et tværfagligt fællesskab, som mødes minimum fire gange årligt og drøfter aktuelle temaer og udfordringer. Vi bestræber os på, at du altid går herfra med nye værktøjer og spændende bekendtskaber.

Netværk og branchekontakt

FORUM-deltagere får også fordelagtige priser på flere af Arkitektforeningens øvrige faglige netværk og kurser. Få fx halv pris på vores netværk for kommunal arkitekturpolitik og deltag helt gratis i vores planfaglige netværk. FORUM giver også medlemspris på kurser som Procesledelse og Basisviden om Bygningsreglementet.

Nyeste viden

I 2022 og 2033 kan du glæde dig til at blive klogere på emner som ‘Når mennesket ikke er i centrum’, ‘Er der en ny æstetik på vej?’ og ‘Et forsvar for Ørestad?’. På første temadag d. 1. dec 2022 får vi blandt andre besøg af Emanuele Coccia, italiensk filosof og forfatter til bogen Planternes Liv. Se program.

Fordelagtige rabatter

Tilvælg 10 numre af fagbladet ARKITEKTEN sammen med din FORUM-tilmelding og opnå ca. 70% rabat på abonnementet. Få mindst 15% rabat på bøger og designartikler m.m. i Arkitektens Butik.

Bliv en del af FORUM

Tilmeld dig her

Som en del af FORUM for Arkitektur får du adgang til fire tema-arrangementer og en lang række andre aktiviteter i Arkitektforeningen. Tilmeld dig inden 1. december 2022 og få første arrangement med gratis.

Få fagbladet Arkitekten med i købet

Arkitekten

Fagbladet Arkitekten udkommer 10 gange om året og sendes direkte til din postkasse, Når du tilmelder dig FORUM for Arkitektur kan du vælge at tilkøbe et årsabonnement på fagbladet Arkitekten til 1.000 kr. (normalpris: 3.124kr.). NB. Abonnementet tegnes gennem FORUM.

Styrk dine kompetencer

Find et kursus

Arkitektforeningen tilbyder kurser udviklet til dig, der arbejder professionelt i arkitektfaget. Som en del af det tværfaglige netværk FORUM for Arkitekter, får du adgang til alle kurser med medlemsrabat.

Fagligt fælleskab i netværkene

Find et netværk

Vores netværk giver adgang til ny viden, sparring og sikrer vidensdeling og fagligt fællesskab til gavn for faget og den enkelte arkitekt. Er du med i FORUM for Arkitektur kan du for eksempel blive en del af Planfagligt Netværk eller Netværk for kommunalarkitekturpolitik,

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +