F R U M O

FORUM er

tværfaglighed

styrket netværk

fælles passion for arkitektur

For dig, som arbejder professionelt med arkitektur samt by- og landskabsplanlægning. Som en del af FORUM for Arkitektur, bliver du en del af et tværfagligt fællesskab, og du får adgang til en lang række af Arkitektforeningens tilbud og aktiviteter.

Tilmeld dig

Dine fordele

Som en del af FORUM for Arkitektur møder du andre, der arbejder professionelt med arkitektur og by- og landskabsplanlægning. FORUM er indgangen til Arkitektforeningen for dig, der spiller ind i arkitekturens verden, men ikke er uddannet cand.arch. fra arkitektskolerne. Du er måske byplanlægger, bygningskonstruktør, landskabsarkitekt, leder i en arkitektvirksomhed eller noget helt femte. Du får, foruden adgang til et fagligt fællesskab, fire årlige temadage og mindre gå-hjem-møder, adgang til en række af Arkitektforeningens øvrige tilbud og aktiviteter. Som medlem af Arkitektforeningen har du adgang til alle arrangementer under FORUM.

Vær med

Temadage

Du indgår i et tværfagligt fællesskab, som mødes minimum fire gange årligt og drøfter aktuelle temaer og udfordringer. Vi bestræber os på, at du altid går herfra med nye værktøjer og spændende bekendtskaber.

Netværk og branchekontakt

FORUM-deltagere får også fordelagtige priser på flere af Arkitektforeningens faglige netværk og på alle kurser. Få fx halv pris på vores netværk for kommunal arkitekturpolitik og gratis adgang til vores planfaglige netværk. FORUM giver også medlemspris på kurser som Procesledelse og Basisviden om Bygningsreglementet.

Nyeste viden

I 2024 ser vi på, hvordan fremtidens byer og byudvikling ser ud. Vi mødes om, hvordan vi lykkes med at skabe blandede byer, hvad doughnut modellen egentlig er og hvordan den anvendes i en dansk kontekst. Se mere under kommende arrangementer.

Fordelagtige rabatter

Tilvælg 10 numre af fagbladet ARKITEKTEN sammen med din FORUM-tilmelding og opnå ca. 70% rabat på abonnementet. Få mindst 15% rabat på bøger og designartikler m.m. i Arkitektens Butik.

Mie Dyreberg Haldrup

(+45) 2886 9844

mh@arkitektforeningen.dk

Pris

  • 3.500 kr. + moms (gælder for hele 2024. Beløbet opkræves ved tilmelding og herefter én gang årligt)
  • 4.500 kr. + moms inklusive et års abonnement til fagbladet Arkitekten (gælder for hele 2024. Beløbet opkræves ved tilmelding og herefter én gang årligt)
  • MAA’er gratis (send en mail til mh@arkitektforeningen.dk, hvis du ønsker invitation til FORUM-arrangementerne)
  • Du opkræves 3500 kr. + moms ved indmeldelse, uanset hvornår i 2024 du tilmelder dig. I 2025 opkræves medlemskabet i januar. Her modregnes betalingen for den for meget betalte periode i 2024. Dvs. at hvis du tilmelder dig d. 1. november 2024, modregnes der for 10 måneder i 2025. Den 1. januar 2025 er opkrævningen derfor 583 kr. + moms.

Mie Dyreberg Haldrup

(+45) 2886 9844

mh@arkitektforeningen.dk

Styrk dine kompetencer

Find et kursus

Arkitektforeningen tilbyder kurser udviklet til dig, der arbejder professionelt i arkitektfaget. Som en del af det tværfaglige netværk FORUM for Arkitektur, får du adgang til alle Arkitektforeningens kurser med medlemsrabat. For nogle af kurserne gælder det, at alle deltagere skal opfylde nogle særlige faglige kriterier for optagelse.

Fagligt fælleskab i netværkene

Find et netværk

Vores netværk giver adgang til ny viden, sparring og sikrer vidensdeling og fagligt fællesskab til gavn for faget og den enkelte. Er du med i FORUM for Arkitektur kan du for eksempel blive en del af Planfagligt Netværk eller Netværk for kommunal arkitekturpolitik. Følg linket for tilmelding.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +