F R U M O

FORUM er

tværfaglighed

styrket netværk

fælles passion for arkitektur

For dig, som arbejder professionelt med arkitektur samt by- og landskabsplanlægning. Som en del af FORUM for Arkitektur, bliver du en del af et tværfagligt fællesskab, og du får adgang til en lang række af Arkitektforeningens tilbud og aktiviteter.

Tilmeld dig

Dine fordele

Som en del af FORUM for Arkitektur møder du andre, der arbejder professionelt med arkitektur og by- og landskabsplanlægning. FORUM er indgangen til Arkitektforeningen for dig, der spiller ind i arkitekturens verden, men ikke er uddannet cand.arch. fra arkitektskolerne. Du er måske byplanlægger, bygningskonstruktør, landskabsarkitekt, leder i en arkitektvirksomhed eller noget helt femte. Du får, foruden adgang til et fagligt fællesskab, fire årlige temadage og mindre gå-hjem-møder, adgang til en række af Arkitektforeningens øvrige tilbud og aktiviteter.

Vær med

Temadage

Du indgår i et tværfagligt fællesskab, som mødes minimum fire gange årligt og drøfter aktuelle temaer og udfordringer. Vi bestræber os på, at du altid går herfra med nye værktøjer og spændende bekendtskaber.

Netværk og branchekontakt

FORUM-deltagere får også fordelagtige priser på flere af Arkitektforeningens øvrige faglige netværk og kurser. Få fx halv pris på vores netværk for kommunal arkitekturpolitik og gratis adgang til vores planfaglige netværk. FORUM giver også medlemspris på kurser som Procesledelse og Basisviden om Bygningsreglementet.

Nyeste viden

I 2023 undersøger FORUM, om der en ny æstetik på vej. Vi ser på, hvordan fremtidens byer og byudvikling ser ud – og om Ørestad har nogle af svarene på, hvordan vi kan bo og leve mere bæredygtigt. Vi mødes om hvordan, vi lykkes med at skabe blandede byer og om hvordan man planlægger til både attraktion og hverdag i Kystdanmark. Se mere under kommende arrangementer.

Fordelagtige rabatter

Tilvælg 10 numre af fagbladet ARKITEKTEN sammen med din FORUM-tilmelding og opnå ca. 70% rabat på abonnementet. Få mindst 15% rabat på bøger og designartikler m.m. i Arkitektens Butik.

Arendse Bardram Noes

Programleder for FORUM

+45 30 85 90 15

arn@arkitektforeningen.dk

Pris

  • 3.500 kr. + moms. (Gælder for hele 2023. Beløbet opkræves ved tilmelding og herefter én gang årligt)
  • 4.500 kr. + moms. Inklusive et års abonnement til fagbladet Arkitekten
    (Gælder for hele 2023. Beløbet opkræves ved tilmelding og herefter én gang årligt)
  • MAA’er gratis

Arendse Bardram Noes

Programleder for FORUM

+45 30 85 90 15

arn@arkitektforeningen.dk

Gå-hjem-møde i FORUM

Hovedstadsmetropolen – den danske byregion

Kom med når Henning Bro gæster Arkitektforeningen og præsenterer hovedpointerne fra sit værk ’Hovedstadsmetropolen – den danske byregion’ og få et indblik i, hvordan rammebetingelserne for hovedstadens udvikling har formet København som byregion.

Tilmeld dig

Sæt kryds i kalenderen – kommende arrangementer

Er der en ny æstetik på vej?
Dato: 25. Maj 2023
Tidspunkt: kl. 12.30 – 18.00
Sted: ’Valencia’, Vesterbrogade 32, 1620 København V

Den blandede by – men hvordan? 
September 2023 (dato følger)
Tidspunkt: kl. 12.30 – 18.00
Sted: Aarhus

Styrk dine kompetencer

Find et kursus

Arkitektforeningen tilbyder kurser udviklet til dig, der arbejder professionelt i arkitektfaget. Som en del af det tværfaglige netværk FORUM for Arkitekter, får du adgang til alle kurser med medlemsrabat.

Fagligt fælleskab i netværkene

Find et netværk

Vores netværk giver adgang til ny viden, sparring og sikrer vidensdeling og fagligt fællesskab til gavn for faget og den enkelte. Er du med i FORUM for Arkitektur kan du for eksempel blive en del af Planfagligt Netværk eller Netværk for kommunal arkitekturpolitik.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +