praktik

Beijing vs. København

Med et bachelorbevis i hånden pakkede Elin Thorisdottir tasken og rejste til Kina for at komme i praktik hos den internationalt anerkendte tegnestue MAD. Elins hverdag var præget af hårdt arbejde, nye venner og atmosfæren i den hæsblæsende hovedstad Beijing. I dag er Elin tilbage i København i praktik hos Henning Larsen Arkitekter, og reflekterer her over sine to praktikoplevelser.

Af Gunhild Askehave, stud. arch. MAA

Arkitektur – Retur: Oplevelser fra et studieophold i Wien

På et af verdens største og ældste kunstakademier, Akademie der Bildende Künste i Wien, helt oppe i den pompøse bygnings tårnkamre, gemmer der sig en lille afdeling for arkitektur. Dér har jeg tilbragt et semester og lært lidt om, hvad det vil sige at studere arkitektur i Europa i dag.

Af Gunhild Askehave, stud.arch.MAA (foto)

Det er utroligt lærerigt

Madeline Rudnicki er i praktik i New York hos den berømte arkitekt Peter Eisenman. Hun sidder på sit værelse i Brooklyn og fortæller om sit praktikophold over Skype.

Af Gunhild Askehave, stud.arch.MAA

Michael Lynge Jensen

Arbejdet for Studio Mumbai Architects, Mette Lange Architects, taget grundforløb som snedker, bachelor fra afd 5

Michael Lynge Jensen