Rabataftaler

Som medlem af Arkitektforeningen kan du få rabat på bøger og tidsskrifter, tegneartikler, foreningens feriebolig, forsikring, hotelbesøg, entré til museer samt møbler og design.

Museer

Se mere

Få rabat på indgangen til DAC, ARoS, Designmuseum Danmark, Trapholt og Kunstforeningen Gl Strand

Priors Hus

Besøg Priors Hus

Som MAA kan du leje Priors Hus på Ærø.

Aviser og publikationer

Se mere

Som MAA får du rabat på Politiken og publikationer fra Bygningskultur Danmark.

Se mere

Når du er medlem af Arkitektforeningen, kan du købe private forsikringer hos Runa Forsikring.

Arkitektens Butik

Som MAA får du rabat på alle produkter i Arkitektens Butik

Henvendelse om rabataftaler

Charlotte Gade

Projektleder

chg@arkitektforeningen.dk

Henvendelse om rabataftaler

Charlotte Gade

Projektleder

chg@arkitektforeningen.dk

Kurser

Arkitektforeningen er dit arkitektfaglige fællesskab, og vi har kurser, der er tilpasset din faglighed.

Som MAA kan du deltage i Arkitektforeningens efteruddannelsestilbud til Arkitektforeningens medlemspris. Ledige MAA’er får yderligere 25% rabat.

video/mp4
Arkitektens Butik

YUL Enveloppe skuldertaske

Enveloppe er en eksklusiv skuldertaske designet specielt til arkitekter og kreative folk. Kan indeholde A3-dokumenter. Fremstillet i 100% ægte læder.

Se mere i Arkitektens Butik