video/mp4

Aktuelt

Arkitektforeningen er arkitekturens stemme. Her finder du seneste nyt om kurser, konkurrencer og vores politiske arbejde i ind- og udland.

Vi sætter fokus på vigtigheden af at bevare den historiske bygning

Vikingeskibshallen i Roskilde

Erik Christian Sørensens mesterværk er affredet og risikerer nedrivning. Arkitektforeningen agiterer for hallens overlevelse sammen med internationale aktører.

Se tema
Har du noget på hjerte?

Deltag i debatten

Intet er for stort eller småt til debatten om arkitektur. Send dit debatindlæg og vær med til at hæve arkitekturens stemme.

Skriv til os

Jobbørs

Se vores aktuelle jobopslag

Søger du nye udfordringer? Her finder du ledige stillinger inden for arkitektur, design, landskab og planlægning.

Styrk din faglighed

Arkitektforeningen har kurser, der er tilpasset din arkitektfaglighed. En efteruddannelse hos Arkitektforeningen giver dig både ny viden og et udvidet, fagligt netværk fra hele landet.

Vores medarbejdere i sekretariatet er klar til at besvare dine spørgsmål

Find os her