København

I lokalledelsen København har vi mange forskellige baggrunde og interessefelter, men vi mødes alle om en fælles målsætning. Vi vil sætte aktuelle og nærværende faglige emner til debat, og skabe inspirerende netværksfora for de københavnske arkitekter.

KU.BE Kultur- og bevægelseshus: MVRDV/ADEPT/SLA. Foto: Adam Mørk

Maria Gomez-Guillamon Werner

Arkitekt MAA

mgg@arkintransit.dk

Medlemmer af lokalledelsen København

Maria Gomez-Guillamon Werner (leder), Even Olstad (stedfortrædende leder), Ali Arvanaghi, Jeanette Westergaard Frisk, Kirsten M. Birk Hansen, Morten Birk Jørgensen, Olympia Nouska, Viviana Vidal Iversen,
Caroline Beck (suppl.), Gustav Kragh-Jacobsen (suppl.).

Stud. arch. MAA Pernille Vincents er desuden ansat som vores prisværdige sekretær.

Studenterrepræsentanter
Maria Bro Schaadt og Simen Sorthe.

Derudover er der en række værdsatte og engagerede MAA’er, med særlig tilknytning til lokalledelsen. De er:

Helge Sommer, Salma zavari, Oskar Mannov Olesen, Lise Birgens Kristensen og Mai Bogø.

Nytårskur og Årets Arne

Sidst i januar holder vi nytårskur med champagne og prisuddelinger. Vi uddeler Årets store og lille Arne for at hædre det forgangne års Københavnske arkitekturprojekter.

Se mere om Årets Arne

Forskning+Praksis

Her inviterer vi medlemmerne ud på tegnestuerne, for at undersøge og debattere, hvordan man bruger forskning i praksis og praksis i forskningen i arkitektfaget.

Værk- og byggepladsbesøg

Vi bliver rundvist i nyopførte værker og tager hjelme og sikkerhedssko på byggepladsen for at høre arkitekten fortælle om realiseringsprocessen.

Årsmødet og Årets Arner

Alle medlemmerne inviteres til den årlige beretning om hovedforeningen og lokalledelsens arbejde. Dette efterfølges af oplæg fra vinderne af Årets Arner.

Sommerfest og uddeling af Bachelor legat

Et netværksarrangement til at starte sommeren på med festtaler fra faget, der bringer focus på linket mellem skolen og praksis.

Maria Gomez-Guillamon Werner

Arkitekt MAA