København

I lokalledelsen København har vi mange forskellige baggrunde og interessefelter, men vi mødes alle om en fælles målsætning. Vi vil sætte aktuelle og nærværende faglige emner til debat, og skabe inspirerende netværksfora for de københavnske arkitekter.

KU.BE Kultur- og bevægelseshus: MVRDV/ADEPT/SLA. Foto: Adam Mørk

Maria Gomez-Guillamon Werner

Arkitekt MAA

mgg@arkintransit.dk

Medlemmer af lokalledelsen København

Rikke Rohr (leder)

Maria Gomez-Guillamon Werner (stedfortrædende leder)

Even  Olstad

Ali  Arvanaghi

Jeanette Westergaard Frisk

Viviana Vidal Iversen

Gustav Kragh-Jacobsen

Katja Nicoline Meyer

Lise Pedersen

Martine Seedorf

Ledelsen konstituerer sig på det førstekommende møde i marts.

Stud. arch. Anna Damgaard er desuden ansat som vores prisværdige sekretær.

Studenterrepræsentanter

Nanna Levin Kugler

Esben Lindhe

Derudover er der en række værdsatte og engagerede MAA’er, med særlig tilknytning til lokalledelsen. De er:

Helge Sommer

Julian Heick

Hannah Knudsen

Jan Christiansen

Rune Christiansen

Mai Bogø

Nytårskur og Årets Arne

Sidst i januar holder vi nytårskur med champagne og prisuddelinger. Vi uddeler Årets Arne e for at hædre det forgangne års Københavnske arkitekturprojekter.

Se mere om Årets Arne

Forskning+Praksis

Her inviterer vi medlemmerne ud på tegnestuerne, for at undersøge og debattere, hvordan man bruger forskning i praksis og praksis i forskningen i arkitektfaget.

Værk- og byggepladsbesøg

Vi bliver rundvist i nyopførte værker og tager hjelme og sikkerhedssko på byggepladsen for at høre arkitekten fortælle om realiseringsprocessen.

Årsmødet og Årets Arner

Alle medlemmerne inviteres til den årlige beretning om hovedforeningen og lokalledelsens arbejde. Dette efterfølges af oplæg fra vinderne af Årets Arner.

Sommerfest og uddeling af Bachelor legat

Et netværksarrangement til at starte sommeren på med festtaler fra faget, der bringer fokus på linket mellem skolen og praksis.

Maria Gomez-Guillamon Werner

Arkitekt MAA