https://arkitektforeningen.dk/wp-content/uploads/2019/11/bevægelse-i-gardin-2.mp4
video/mp4

Arkitektforeningen tilbyder

Strategisk rådgivning om arkitektkonkurrencer og arkitekturpolitik. Udlejning af lokaler samt gode tilbud på aktuelle arkitekturbøger og designartikler. Her får du overblikket over Arkitektforeningens mange tilbud.

Kurser

Styrk din faglighed

Arkitektforeningen har kurser, der er tilpasset din arkitektfaglighed. En efteruddannelse hos Arkitektforeningen giver dig både ny viden og et udvidet, fagligt netværk fra hele landet.

Konkurrencer

Rådgivning og konkurrencer

Arkitektforeningen har siden 1907 arbejdet med arkitekt- og plankonkurrencer på et højt fagligt niveau. Vi tilbyder strategisk rådgivning, oplæg og undervisning. Vi har et unikt fagdommerkorps og afholder netværksseminarer for rådgivere.

Foto: Ulrik Pedersen og Realdania

Vær med til at fejre Arkitekturens Dag

Arkitekturens Dag 2022 sætter fokus på stedsans

Den først mandag i oktober fejrer vi arkitekturen med arrangementer over hele landet. Brug dagen til at vise dine projekter frem og vise, hvad arkitekter formår.

Læs mere
Netværk for kommunal arkitekturpolitik

Arkitektforeningen sætter fokus på kommunal arkitekturpolitik

Bliv en del af et professionelt netværk, hvor du møder andre, der arbejder med arkitekturpolitik, udveksler erfaringer og skaber ny indsigt til dig og din organisation.

Læs mere

Du kan være hos os

Brug vores lokaler

Skal du holde møde, kursus, seminar eller reception? Vi har smukke, lyse og indbydende lokaler, som du kan leje. Vores hus danner de perfekte rammer om både det faglige og det sociale.

Besøg Arkitektens Butik

Arkitektens Butik

Gå på opdagelse i vores webshop Arkitektens Butik. En butik, som er dedikeret til arkitekter og alle med interesse for arkitektur og design. Er du MAA, får du gode rabatter.

Kontakt Arkitektforeningens medarbejdere

Vores sekretariat står klar til at besvare dine spørgsmål

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +