Arkitektforeningen tilbyder

Strategisk rådgivning om arkitektkonkurrencer og arkitekturpolitik. Udlejning af lokaler samt gode tilbud på aktuelle arkitekturbøger og designartikler. Her får du overblikket over Arkitektforeningens mange tilbud.

Kurser

Styrk din faglighed

Arkitektforeningen har kurser, der er tilpasset din arkitektfaglighed. En efteruddannelse hos Arkitektforeningen giver dig både ny viden og et udvidet, fagligt netværk fra hele landet.

Konkurrencer

Rådgivning og konkurrencer

Arkitektforeningen har siden 1907 arbejdet med arkitekt- og plankonkurrencer på et højt fagligt niveau. Vi tilbyder strategisk rådgivning, oplæg og undervisning. Vi har et unikt fagdommerkorps og afholder netværksseminarer for rådgivere.

Netværk for kommunal arkitekturpolitik

Arkitektforeningen sætter fokus på kommunal arkitekturpolitik

Bliv en del af et professionelt netværk, hvor du møder andre, der arbejder med arkitekturpolitik, udveksler erfaringer og skaber ny indsigt til dig og din organisation.

Læs mere

Foto: Torben Klint

Mediation

Få hjælp til at løse konflikten

En samarbejdsaftale med Mediationsinstituttet giver arkitekter MAA, som er involveret i konflikter med privat bygherre, muligheden for mediation til lav pris.

Læs mere
Konkurrence- og udbudsnetværk

Bedre udbud og konkurrencer gennem faglig sparring, videndeling og netværk

Vores netværk om konkurrencer og udbud med arkitektydelser er for dig, der arbejder med udbuds- eller konkurrencerådgivning eller selv er bygherre på byggeri- og planlægningsprojekter.

Konkurrence- og udbudsnetværk

Du kan være hos os

Brug vores lokaler

Skal du holde møde, kursus, seminar eller reception? Vi har smukke, lyse og indbydende lokaler, som du kan leje. Vores hus danner de perfekte rammer om både det faglige og det sociale.

Besøg Arkitektens Butik

Arkitektens Butik

Gå på opdagelse i vores webshop Arkitektens Butik. En butik dedikeret til arkitekter og alle med interesse for arkitektur og design. Er du medlem, får du gode rabatter.

Kontakt Arkitektforeningens medarbejdere

Vores sekretariat står klar til at besvare dine spørgsmål

LÆS MERE
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +