Netværk

Del din viden og bliv klogere gennem Arkitektforeningens netværk. Her kan du se, hvilke netværk vi tilbyder aktuelt.

Netværk for kommunal arkitekturpolitik

Bliv klogere på arkitekturpolitik

Bliv en del af et professionelt netværk, hvor du møder andre, der arbejder med arkitekturpolitik, udveksler erfaring og skaber ny indsigt til dig og din organisation.

Netværksseminarer for konkurrencerådgivere

Styrk din viden om arkitektkonkurrencer

Vi analyserer konkurrence- og udbudsforløb, analyserer rammerne, deler erfaringer og bringer viden i spil i fællesskab. Det gør vi for at lære af hinanden, løfte vidensniveauet og udbrede kendskab til god praksis.

Foto: Laura Stamer

Netværk for arkitekter MAA

Vil du sætte retningen for Arkitektforeningens arbejde?

Meld dig for eksempel ind i et af vores seniornetværk, eller få hjælp til at starte dit eget netværk om en faglig sag, du brænder for.

Se de interne netværk