Netværk

Del din viden og bliv klogere gennem Arkitektforeningens netværk. Her kan du se, hvilke netværk vi tilbyder lige nu.

Netværk for vækstlaget

Vær med til at styrke arkitekturens vækstlag

Yngre tegnestuer har energi og evne til nytænkning og en arbejdsform, som kan føje ekstra værdi til et projekt. I dette gratis netværk drøfter vi udfordringerne og kaster lys over vækstlagets særlige profil og potentialer.

Netværk om konkurrencer og udbud

Se nærmere på konkurrence- og udbudsnetværket

Vi analyserer konkurrence- og udbudsforløb, analyserer rammerne, deler erfaringer og bringer viden i spil i fællesskab. Det gør vi for at lære af hinanden, løfte vidensniveauet og udbrede kendskab til god praksis.

Netværk for kommunal arkitekturpolitik

Bliv klogere på arkitekturpolitik

Bliv en del af et professionelt netværk, hvor du møder andre, der arbejder med arkitekturpolitik, udveksler erfaring og skaber ny indsigt til dig og din organisation.

Planfagligt netværk

Bliv del af det planfaglige netværk

Diskussionen af arkitektonisk kvalitet, og hvordan vi bedst muligt sikrer den arkitektoniske kvalitet i byudviklingen, tænder mange arkitekter, men er samtidig en diskussion, hvor der er mange delte meninger. Tag del i diskussionen i Arkitektforeningens planfaglige netværk.

Netværk for Verdensmål

Meld dig til SDG-netværket

Vil du være med til at drøfte, hvordan arkitekterne kan spille en rolle for at indfri FN’s 17 verdensmål? Er nogle mål vigtigere end andre? Hvad skal Arkitektforeningen gøre nu og frem mod 2023 for at opnå målene?

Seniornetværk

Find det nærmeste seniornetværk

Arkitekt er man hele livet. I Arkitektforeningens seniornetværk samles ældre medlemmer, som vil holde sig på forkant med arkitekturen.

Filtrér: Arkitektforeningen

Job