ANNONCE

ANNONCE

Gellerup. Foto: Lovisa Nordlof

Udsatte områder

På hjemmesiden udsatteområder.dk dækkes udviklingen i de såkaldte ghetto- og udsatte områder i Danmark, hvor en række forskere følger med og evaluerer de fysiske og sociale forandringer i de udpegede steder frem til 2029. Læs statistikker, udviklingsplaner, strategier og resultater på siden.

Udsatteområder.dk

Tipperne, Johansen Skovsted Arkitekter, 2017. Foto: Rasmus Norlander

Strømme og Strukturer / Rotunda III

Johansen Skovsted Arkitekter genbesøger projekterne udsigtstårnet på Tipperne og pumpestationerne langs Skjern Å i en udstilling i LETH & GORI’s udstillingsrum på Vesterbro, København. Udstillingen rummer også et nyt lydværk, af Steffen Levring, der er baseret på de iboende lyde fra de to steder. Udstillingen er åben fra 14. august – 25. september.

Link til begivenhed

Can Lis og Mallorca. Foto: Claus Bjarrum

Idékonkurrence for studerende: FORUM

Arkitekt Haldor Gunnløgsson’s Fond har udskrevet en arkitektkonkurrence om et internationalt center for udveksling af ideer og tanker om arkitektur. Stedet skal hedde Forum, ligge på Mallorca og være et mødested til drøftelser, workshops, konferencer og undervisning for de bedste arkitekter og arkitektstuderende. Arkitektstuderende (eller afgængere fra 2020) fra KADK og Arkitektskolen Aarhus kan deltage. Den samlede præmiesum er 150.000 kr. Konkurrenceprogrammet kan hentes via linket nedenfor.

Konkurrenceprogram