Dimittend

Få hjælp til at komme godt fra start. I Arkitektforeningen kender vi mulighederne og udfordringerne i dit fag, og vi har en lang række tilbud til dimittender.

Vi har ofte sociale og faglige arrangementer, som er arrangeret af vores lokalafdelinger, og du kan både deltage og engagere dig i lokalledelsen.
Vil du vide mere?

Charlotte Gade

Projektleder

+45 30 85 90 17

chg@arkitektforeningen.dk

Bliv en del af det faglige fællesskab

Som MAA bliver du del af et netværk med mere end 6000 fagfæller. Vær med i det faglige fællesskab og få faglig opbakning, sparring og videndeling fra arkitekter fra tegnestuer, kommuner, uddannelsesinstitutioner og professionelle bygherrer.

Med et medlemskab i Arkitektforeningen hjælper vi dig til en god begyndelse på din professionelle karriere. Du kan tilmelde dig et af vores dimittendkurser og snuse til forskellige dele af faget, finpudse præsentationen af dit arbejde til vores portfolio-workshop eller deltage i vores netværk for nyuddannede i både Aarhus og København.

Er du arbejdsledig?

Husk, at du kan søge om kontingentnedsættelse det første hele kvartal efter din afgang.

Du søger ved at gå til din profil og udfylde ansøgningen.

Vil du vide mere?

Charlotte Gade

Projektleder

+45 30 85 90 17

chg@arkitektforeningen.dk

Få en en mentor

Mentor

Vil du have en professionel og erfaren sparringspartner, der kan rådgive dig om dit karriereliv og åbne veje til nye netværk? Få en arkitekt MAA som mentor.

Vil du starte for dig selv?

Kursus

Deltag i vores kursus for nyuddannede og bliv rustet til at kunne påtage dig mindre byggesager i eget navn

Kursus

Planlægning i praksis

Med denne introduktion til planfaget som disciplin får du indblik i, hvordan du kan gøre brug af din arkitektfaglighed indenfor fysisk planlægning i en kommunal kontekst. AFHOLDES ONLINE

Læs mere

Bliv MAA

Som medlem af Arkitektforeningen får du den beskyttede titel MAA, adgang til et fagligt fællesskab samt en række personlige fordele, der styrker din faglighed.

Meld dig ind
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +