Mentor

Hvad skal dit næste karriereskridt være? Arkitektforeningens 50 erfarne mentorer kan hjælpe dig på vej og give dig faglig sparring. De er alle arkitekter MAA og har rådgivet over 300 arkitekter, medlem til medlem.

Kontakt

Susanne Korreborg Snor

Koordinator

+45 31 32 45 84

sks@arkitektforeningen.dk

Vores Mentor 1:1 ordning koster ikke noget. Men du skal have mindst et års erhvervserfaring efter din afgang og et års medlemskab af Arkitektforeningen bag dig. Et mentorprogram er en faglig 1:1 relation mellem to fagfæller – en erfaren og en mindre erfaren. Tanken er at lære og udvikle sig personligt i et fortroligt rum, som ikke nødvendigvis kan eller skal opstå på en arbejdsplads eller på et kursus.

En succes

Arkitektforeningens 1:1 program rammer et behov for at udveksle faglig erfaring og viden med en arkitekt, der ofte er specialiseret inden for et bestemt felt. Den unikke udvekslingsmulighed har langt over 200 benyttet sig af, siden ordningen blev søsat i foråret 2009 – og tilbagemeldinger har været yderst positive.

Mentorrelationen kan noget, som andre tilbud ikke kan. Den giver mulighed for at bearbejde faglige udfordringer sammen med en neutral person, der ikke er arbejdsmæssigt involveret i sin mentees situation. Og det giver ofte nye vinkler på muligheder og løsninger – både for mentor og mentee.

Kontakt

Susanne Korreborg Snor

Koordinator

+45 31 32 45 84

sks@arkitektforeningen.dk

Interesseret i mentorordningen?

Kontakt Susanne Korreborg Snor, så får du tilsendt et profilskema, som du udfylder til brug i koblingen mellem mentor og mentee.

Det er vores sekretariat, der matcher forløbene.

“Det giver et tiltrængt refleksionsrum at sparre med en yngre kollega, og det er i sig selv fagligt udviklende at stille sin viden til rådighed ”

MAA-mentor

Vil du have en mentor?

Du kan blive koblet på et mentorforløb, hvis du har mindst et års erhvervserfaring og ét års medlemskab af Arkitektforeningen.
Mentorordningen er for alle arkitektfagligheder. Om du er ansat på en tegnestue eller i en kommune, er selvstændig, underviser eller konsulent – om du er i starten af arbejdslivet, ledig for tiden eller trænger til et neutralt blik på din faglighed midt i karrieren, så finder vi en mentor, der passer til dine faglige ønsker. Det har over 300 MAA’er benyttet sig af.

Vil du være mentor for en yngre fagfælle?

Har du fagligt og menneskeligt overskud, og har du minimum ti års erhvervserfaring, så kan du melde dig til programmet som mentor. Hvervet er ulønnet, men de fleste oplever glæden ved at se en kollega udvikle sig fagligt gennem sparring og vejledning. Alle arkitektfagligheder er værdsat i mentorordningen – du skal blot kunne afse tid til omkring 4-6 møder, enten fysisk eller virtuelt.
Indtil nu har over 75 MAA’er meldt sig til hvervet som mentor. De har bidraget til, at over 300 kollegaer fik en hånd i ryggen til at rykke sig fagligt og træffe afgørende valg for karrieren.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +