Bornholm

Vi er en lille lokalafdeling på Bornholm. Vores forskellige medlemsarrangementer og foredrag tager udgangspunkt i arkitekturen på Bornholm såvel som i resten af landet.

Hammershus, Bornholm: Arkitema Architects og arkitekt MAA, professor Christoffer Harlang. Foto: Jens Markus Lindhe

Birgit Stolz Andersen

Arkitekt MAA

birgitstoltzandersen@gmail.com

Arkitektforeningen Bornholm består af Gugga Zakariasdottir (leder), Anne Sofie von der Pahlen (suppl.), Rocio Paniagua Jensen og Sofie Lamberg (rep.).

Vi afholder ca. fire ledelsesmøder om året, og et antal forskellige medlemsarrangementer. Vores foredrag tager såvel udgangspunkt i arkitekturen på Bornholm som i resten af landet.

Birgit Stolz Andersen

Arkitekt MAA