Østifterne

Ærø Whisky Besøgscenter og Whiskydestilleri. Arkitekt MAA Christina Kjerulff, Artifo. Foto: Carsten Ingemann, Realdania
Vil du vide mere?

Claus Kvistgaard Boelsmand

Arkitekt MAA

cb@arkk.dk

Arkitektforeningen Østifterne dækker området Fyn, de omkringliggende øer og den østlige del af Sjælland. Vi holder foredrag, rundvisninger og andre arkitekturfaglige arrangementer for vores medlemmer. Ideer til arrangementer og information fra medlemmer om, hvad der sker i vores region, modtages meget gerne.

Arkitektforeningen Østifterne består af

Claus Boelsmand (leder), Anders Hulgaard, Charlotte Tølbøl Henckel, Rikke Cora Larsen, Kirsten Sander, Torben Wissing, Ebbe Melgaard (suppl.), Hanne Raunsmed Andersen (suppl.).

Vil du vide mere?

Claus Kvistgaard Boelsmand