Østjylland

Arkitektforeningen Østjylland har som mål, at være et naturligt bindeled for østjyske arkitektoniske interessenter og en troværdig arkitekturpolitisk sparringspartner.

Studielandsbyen, Viby, Aarhus: Lenschow & Pihlmann. Foto: Hampus Berndtson

Trine Lybech Madsen

Arkitekt MAA

tlm@arkitektforeningen.dk

Ledelsen i Arkitektforeningen Østjylland består af

Trine Lybech Madsen (leder), André Esbersen (stedfortrædende leder), Charlotta Tiselius, Jens Lunddahl Bager, Jesper Laursen, Sarah Maria Thorup, Rie Øhlenschlæger (suppl.) og Trine Munk Hartwig (suppl.).
Svea Bäckström er desuden ansat som stud. medhjælp.

Studenterrepræsentanter

Nanna Østergaard Christensen Rune Wriedt.

Trine Lybech Madsen

Arkitekt MAA

tlm@arkitektforeningen.dk

“Vi er den lokale ‘fagklub’, som tager afsæt i medlemmernes behov og ønsker.”

Vil du have indflydelse?

Arkitektforeningen Østjylland er altid modtagelige for input fra medlemmerne – og vores strategi præsenteres for at informere medlemmerne om vores indsatsområder og for at modtage feedback på disse. Så kom med din mening.

Følg med i vores arrangementer her på hjemmesiden, skriv til os eller find os på facebook.