Har du en mentor i maven?

Har du lyst til at være med til at inspirere nye generationer af arkitekter, og stille din erfaring, nysgerrighed og opmærksomhed til rådighed for et medlem på vej i karrieren? Kom til introduktionsmøde og hør hvad det kræver at være en del af Arkitektforeningens mentorkorps.

Foto: Alonso Mayo

Tidspunkt:

27.03.2024 kl. 16:00 - 17:30

Sted:

Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Pris:

Gratis for MAA'er

Tilmeld

Tilmeldingsfrist: 25.03.2024

Har du lyst til at være med til at inspirere nye generationer af arkitekter, og stille din erfaring, nysgerrighed og opmærksomhed til rådighed for et medlem på vej i karrieren?

Så kom med og hør om Arkitektforeningens mentorordning.

Den vigtigste forudsætning er, at du har interessen for at udvikle en kollega og lysten til at give dine erfaringer videre i faget. Alle typer af arkitektfaglighed er efterspurgte, men du skal dog have en anciennitet på mindst 10 år for at byde ind med tilstrækkelig faglig ballast.

Du skal forvente at bruge 2-6 møder på et mentorforløb i løbet af et halvt år, og du er i høj grad med til selv at præge relationen, både indholds- og tidsmæssigt.

Har du ikke mulighed for at deltage i mødet, og kender du allerede til mentorrollen, kan du ansøge om at blive mentor her.

Arkitektforeningens mentorordning er et gratis og eksklusivt gode for medlemmer af foreningen. Ordningen har eksistereret i over 10 år, og har koblet mere end 300 arkitekter sammen i en faglig relation.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +