Har du en mentor i maven?

Har du lyst til at være med til at inspirere nye generationer af arkitekter, og stille din erfaring, nysgerrighed og opmærksomhed til rådighed for et medlem på vej i karrieren? Kom til introduktionsmøde og hør hvad det kræver at være en del af Arkitektforeningens mentorkorps.

Foto: Alonso Mayo

Tidspunkt:

01.05.2024 kl. 16:00 - 17:30

Sted:

Online

Pris:

Gratis for MAA'er

Tilmelding ikke længere muligt

Har du lyst til at være med til at inspirere nye generationer af arkitekter, og stille din erfaring, nysgerrighed og opmærksomhed til rådighed for et medlem på vej i karrieren?

Så kom med og hør om Arkitektforeningens mentorordning.

Den vigtigste forudsætning er, at du har interessen for at udvikle en kollega og lysten til at give dine erfaringer videre i faget. Alle typer af arkitektfaglighed er efterspurgte, men du skal dog have en anciennitet på mindst 10 år for at byde ind med tilstrækkelig faglig ballast.

Du skal forvente at bruge 2-6 møder på et mentorforløb i løbet af et halvt år, og du er i høj grad med til selv at præge relationen, både indholds- og tidsmæssigt.

Har du ikke mulighed for at deltage i mødet, og kender du allerede til mentorrollen, kan du ansøge om at blive mentor her.

Arkitektforeningens mentorordning er et gratis og eksklusivt gode for medlemmer af foreningen. Ordningen har eksistereret i over 10 år, og har koblet mere end 300 arkitekter sammen i en faglig relation.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +