Konkurrencer

Når arkitektonisk kvalitet er en del af værdigrundlaget for udbud eller konkurrencer, tilbyder Arkitektforeningen strategisk rådgivning, oplæg og undervisning. Vi har et unikt fagdommerkorps, der med stor faglig tyngde kan deltage i bedømmelseskomiteer i konkurrencer, udbud og andre fora. Arkitektforeningen har desuden et konkurrence- og udbudsnetværk for rådgivere og bygherrer.

Visualisering: Tietgenskolen i Odense af Kjær og Richter

Brug vores fagdommere MAA

Brug en fagdommer MAA som garant for uvildighed og høj kvalitet i jeres bedømmelse. Arkitektforeningen råder over de mest erfarne og anerkendte arkitektfagdommere inden for bygning, byrum og landskab.

Leder du efter rådgivning?

Vi tilbyder strategisk rådgivning til private og offentlige bygherrer samt rådgivere i konkurrencer og udbud med arkitektydelser. Det gør vi, fordi en god og velplanlagt arkitektkonkurrence kan sætte skub i udviklingen og ændre samfundet til det bedre.

Konkurrence- og udbudsnetværk

Vi tilbyder et konkurrence- og udbudsnetværk for rådgivere og bygherrer. Du kan dele erfaringer og få viden, der holder dig opdateret og ruster dig til at varetage rådgiverrollen.

Arkitektkonkurrence på egen hånd?

I Arkitektforeningen tilbyder vi inspirationsoplæg, undervisning og workshops for bygherrer og rådgivere, der selv ønsker at gennemfører konkurrencer.

Foto: Laura Stamer

Vi deler vores viden med dig

Vidensbank for konkurrencer

Arkitektforeningen har siden 1907 arbejdet med, hvordan konkurrencer bedst bidrager til udviklingen af vores samfund. Det gør vi fortsat. Og vi indsamler løbende ny viden i samarbejde med branchens andre aktører.

Besøg vidensbanken

Foto: Laura Stamer

Arkitektforeningens konkurrencearkiv

Siden 1907 har Arkitektforeningen gennemført og rådgivet i en lang række forskellige typer af konkurrencer. Her finder du et bredt tværsnit af de konkurrencer, som Arkitektforeningen har været med til at afvikle.

BESØG KONKURRENCEARKIVET
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +