Klik for at kopiere
https://arkitektforeningen.dk/nyheder/faa-to-maaneders-gratis-adgang-til-foresight-climate-energys-univers/
I løbet af de næste 8 uger vil Arkitektforeningen som en del af projektet Agenda Earth udgive en række debatindlæg i tekst og lyd hos mediet FORESIGHT Climate & Energy. Er du medlem eller på anden måde tilknyttet Arkitektforeningen kan du få to måneders gratis adgang til FORESIGHT Climate & Energys univers af dybdegående artikler, nyheder og podcasts fra den dag du tilmelder dig. Find denne uges indlæg af Marianne Korgh. Alt indhold er på engelsk.
Måske du allerede kender FORESIGHT Climate & Energy? Ellers har du chancen nu – helt gratis. FORESIGHT Climate & Energy leverer dybdegående journalistik, der dykker ned i den komplekse opgave, det er at omstille til fossilfri energi og et reelt bæredygtigt byggeri.
Som noget nyt sætter det internationale klimamedie fokus på, hvordan vi udvikler vores byer, landskaber og byggerier med lavest muligt klimaaftryk -og uden at begå mere rovdrift på vores klode. Derfor har Arkitektforeningen, som en del af projektet Agenda Earth, indgået et mediesamarbejde med FORESIGHT for udbrede den måde, danske arkitekter arbejder for at ændre det byggede miljø i en bæredygtig retning. Og hvad det indebærer for vores tilgang til byggeri, materialer, genanvendelse, forbrugeradfærd og æstetiske præferencer.
Ugens fokus: Nedrivning
I denne uge bidrager kunsthistoriker og ph.d. fra Arkitektskolen Aarhus Marianne Krogh med en artiklen om, at nøglen til bæredygtig tranformation kræver et skift i vores værdier.
Som ven og medlem af Arkitektforeningen kan du downloade app’en via linket nedenfor og få gratis adgang til en række eksklusive funktioner i to måneder.
Artiklerne kan læses men også høres som podcast, så du kan få overblik og indblik, selv mens du er på farten.
Lyt med og del gerne dine perspektiver og erfaringer i ”bidragssporet” i app’en, så vi kan få skabt en interessant og oplysende debat.
In the realm of construction, there is a significant focus on preserving the existing building stock. Demolition poses a massive burden on the environment, so instead of simply building anew when needs change or when something is worn out, we must transform the existing.
Få gratis adgang til artiklen