Inspirationswebinar: Arkitekturens Dag 2024

Webinar for dig, der overvejer at holde et arrangement på Arkitekturens Dag. Sammen belyser vi årets tema – ’Arkitekturen under forandring. Og du får to gode bud på, hvordan arkitekturen former vores verden, og hvordan den kontinuerligt forandrer sig – af både lyst og nød.

Illustration genereret i Midjourney af Arcgency

Tidspunkt:

30.04.2024 kl. 14:00 - 15:30

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Pris:

Gratis for MAA
Gratis for Studerendemedlem af Arkitektforeningen
Gratis for FORUM-medlemmer
Gratis for Ikke-medlem

Tilmelding ikke længere muligt

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Hver dag er arkitekturens dag, men den første mandag i oktober er det officielt Arkitekturens Dag i hele verden – en årlig festdag, hvor man rundt omkring i landet har mulighed for at opleve og få indblik i aktuelle byudviklingsprojekter, komme helt tæt på smuk arkitektur og blive klogere på arkitekturens betydning for samfundet og vores daglige liv. og igen i år opfordrer Arkitektforeningen hele branchen – og andre med interesse for det byggede miljø – til at byde ind med arrangementer, debatindlæg og andre tiltag, som hjælper til at bringe arkitekturen helt øverst på dagsordenen.

Arkitekturen under forandring

Årets tema er ‘Arkitekturen under forandring’. Dagen er en oplagt anledning til at vise, hvordan arkitekturen former vores verden, og hvordan den hele tiden forandrer sig – og at udbrede denne viden til alle dem, som til daglig lever i og med arkitekturen.

Hvad betyder store samfundstendenser, naturkræfter og klimakrise for vores byggede miljø – og hvordan kan forandring blive en drivkraft for øget omtanke og nye løsninger. I genanvendelse, transformation og renovering af vores eksisterende bygninger og byrum. I materialevalg og et nyt æstetisk formsprog. Og i samspillet mellem naturen, klimaet og det byggede.

Til dette webinar for dig, der overvejer at blive arrangør, har vi inviteret Ole Hornbek (tidligere JJW Arkitekter) og stiftende partner Mads Møller (Arcgency), som hver vil give deres bud på, hvordan arkitekturen kan sætte gang i en positiv forandring. Hvordan ser fremtidens arkitektur ud? Hvem kan vi lade os inspirere af? Og hvad skal der til for at lykkes?

Der vil være god tid til spørgsmål og dialog på tværs.

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Vil du vide mere om Arkitekturens Dag og årets tema?

Arkitekturens Dag falder i år den 7. oktober, og Arkitektforeningen inviterer atter jer – arkitekter, tegnestuer, kommuner, foreninger, fonde, kulturinstitutioner m.fl. – til at være med til at markere dagen med et arrangement. Årets tema er “Arkitekturen under forandring”.

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +