presse

Arkitektforeningen og planlovsdebatten

Debatten om planloven kører på de høje nagler i disse dage.

Arkitekturpolitik i Viborg

Viborg: Det er med stor glæde, vi har fulgt debatten om arkitektur og arkitekturpolitik i Viborg Stifts Folkeblad, hvor et enigt Teknisk Udvalg har besluttet, at Viborg Kommune skal have en arkitekturpolitik

Debatindlæg bragt i Viborg Stifts Folkeblad d. 14.11. af Jane Sandberg og Therese Agerkilde, direktør i Arkitektforeningen og medlem af ledelsen i Arkitektforeningen Vestjylland

Den nye generation af arkitekter

Anlægsloftet i kommunerne koster mange arbejdspladser

Debatindlæg af Jane Sandberg, direktør i Arkitektforeningen bragt i Politiken tirsdag d. 4.9.2012

Pengene er der, det samme er viljen - og behovet for vækst kan ingen i dag være i tvivl om. Alligevel må kommuner landet over opgive at bygge nye daginstitutioner, renovere nedslidte skoler og gennemføre grønne forbedringer af offentlige bygninger. Anlægsloftet falder nemlig med 5 mia.kr. i 2013 svarende til en fjerdedel i forhold til 2012.

To skridt frem og ét tilbage

Ingeniørvirksomheden Alectia har lavet en reklamekampagne, der problematiserer samarbejdet mellem arkitekter og ingeniører. Det er lige under lavmålet.

Af Jane Sandberg, direktør i Arkitektforeningen

Kommunikation i Arkitektforeningen

Har du viden om sociale medier, kommunikation, og har du en holdning til, hvordan din standsforening bør kommunikere både internt til medlemmerne og eksternt til omverdenen? Og har du ideer til historier som Arkitektforeningen skal bringe i nyhedsbrevet og på foreningens hjemmeside? Og vil du gerne møde fagfæller der har viden på kommunikationsområdet? Så bliv en del af Arkitektforeningens kommunikationsnetværk.

Presse Arkitekturens Dag 2010

DOWNLOAD PRESSEFOTOS

Parcelhustage
Den klassiske røde teglsten er et hyppigt syn i danske forstæder. Den kan med sit lille modul dække både den mindre bolig og den store institutions tagflade.