studerende

Fotokonkurrence 2014: Velfærd over by og land

Vinderen af årets fotokonkurrence for studerende er fundet. Se vinderbillederne og de 32 forslag. Her øverst er det Mette Lyhnes foto fra havnen/skaterbanen i lemvig, der får en delt 2. plads

Velkommen til den næste generation af arkitekter

I denne uge starter nye årgange af studerende på Arkitektskolen Aarhus og KADK i København.

”Vi er i Arkitektforeningen stolte og glade over at kunne tilbyde de nye arkitektstuderende et fagligt fællesskab på tværs af generationer og geografi ved siden af skolen”, siger Jane Sandberg, direktør i Arkitektforeningen og fortsætter:

Gratis kurser for studerende og nyuddannede

Arkitekternes Efteruddannelse er også for dig, der er studerende eller nyuddannet. Hvad end du står overfor at skulle søge dit første job eller deltage i din første konkurrence, har vi gratis kurser, der lærer dig at undgå fejl og faldgruber og klæder dig på til livet uden for skolen.

CV kursus
Få viden om, hvordan du opbygger dit CV, så det målrettes behovet i arkitektfaget.

Arkitekter andetsteds: Med Arkitektforeningens formand i Durban

2014-udgaven af UIA’s verdenskongres og generalforsamling fandt sted i Durban d. 3. – 10. august. Med fra Arkitektforeningen var vicedirektør Annette Blegvad og formand Natalie Mossin, som her beretter om temaet for kongressen Otherwhere

Legater uddelt til studerende i Aarhus og København

Arkitektforeningen uddeler hvert år et legat på 15.000 kr.

Fotokonkurrence 2014: Billeder af velfærd

Så er det igen tid til at polere linsen og skyde det bedste billede. Årets fotokonkurrence for arkitektstuderende tager afsæt i arkitekters centrale rolle som fornyere og formgivere af det danske velfærdssamfund. Vind 5000 kr, bliv publiceret i Arkitekten eller få et års medlemskab af Arkitektforeningen.

Danske studerende med til moderniseringen af Sydney Operaen

Gennem de næste ti år vil i alt 100 studerende få mulighed for at deltage i en ny dansk-australsk tværfaglig udvekslingsaftale. Hvert år vil fem danske studerende deltage i moderniseringen af Sydney Operaen, mens fem australske studerende får mulighed for at arbejde inden for den nordiske arkitekturtradition.

Plads til overraskende arkitektur i byrummet

Frederik Wozniak Laursens afgangsprojekt fra Arkitektskolen Aarhus udspringer dels fra interessen for at undersøge bygningers rumligheder og dels fra refleksionen over, hvordan vi bebygger og udvider vore byer.

Af Helle Lorenzen, journalist DJ, Designkommunikation

Det tabte land

Med sin afgangsopgave fra Kunstakademiets Arkitektskole viser Anders Liisberg-Larsen, arkitekt MAA, hvordan arkitekturen i fremtiden kan kvalificere et nyt dansk landskab og øge den rekreative værdi i Udkantsdanmark.

Af Helle Lorenzen, journalist DJ, Designkommunikation

Legater til nyuddannede arkitekter

Fredag den 28. juni fik nyuddannede arkitekter fra Arkitektskolen Aarhus og KADK overrakt deres afgangsbeviser. I den forbindelse blev der også uddelt Arkitektforeningens Bachelorlegat