MAA er

faglig udvikling

styrket netværk

inspiration

Som arkitekt MAA viser du omverdenen, at du er del af et fagligt fællesskab. Du er med til at give arkitekturen en stemme og gøre arkitekturens betydning for samfundet synlig.

Bliv medlem

Vær med

Som medlem af Arkitektforeningen får du den beskyttede titel ‘MAA’ og et fagligt fællesskab og en række personlige fordele, der styrker din faglighed.

 

Illustration: Johnny Svendborg

Viden og netværk

Deltag gratis i de mange fagligt aktuelle arrangementer over hele landet. Fra værk- og byggepladsbesøg, til foredrag, debatter og konferencer. Og bliv en del af et netværk, der giver dig professionelle kontakter og nye indsigter på tværs af faget.

Flere kompetencer

Få specialudviklede kurser til medlemspris. Brug vores mentor- eller fagmakker-tilbuddet, når du har brug for sparring til karrieren. Eller overskud til at hjælpe en kollega.

Fagbladet Arkitekten

Få fagbladet i brevsprækken. Med faglig debat, kritik og formidling af konkurrencer. Arkitekten udkommer 10 gange om året.

Hvem kan blive medlem, og hvad koster det?

MAA er et kvalitetsstempel

I Danmark kan alle kalde sig arkitekt. Derfor er titlen ‘arkitekt MAA’ et kvalitetsstempel, der kræver en kandidatuddannelse fra en dansk eller EU-anerkendt international arkitektskole. Har du en anden baggrund, kan du stadig søge om at blive medlem. Se hvordan, og hvad det koster.

Styrk dine kompetencer

Se kurser

Arkitektforeningen tilbyder kurser, du ikke finder andre steder. De er særligt udviklede til at møde arkitekters faglige behov, og de vilkår faget konstant er en del af.

Mød en arkitekt MAA

“Kysterne tilhører også arkitekterne”

Landskabsarkitekt MAA MDL Eva Sara Rasmussen er én blandt få, der arbejder specialiseret med kystsikring. I en årrække har hun beskæftiget sig med kystsikring, klimatilpasning og kystudvikling og driver nu sin egen virksomhed NATOUR, der blandt andet arbejder med at skabe langtidsholdbare løsninger ved kysterne, der både er lokalt forankrede og teknisk robuste.

Læs mere

Få rabat

Medlemsfordele

Som arkitekt MAA får du rabat på aviser, entré til museer, møbler, design, forsikringsordninger og selvfølgelig i Arkitektens Butik.

Det arbejder vi for

Giv arkitekturen en stemme

Arkitektforeningen arbejder for at fremme den arkitektoniske kvalitet i alle led af samfundets fysiske udvikling. Fra ændringer i Bygningsreglementet til debatten om kulturværdier og Vikingeskibshallen i Roskilde. Her kan du læse om vores mærkesager.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +