MAA er

faglig udvikling

styrket netværk

inspiration

Bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab med mere end 6000 arkitekter. Mød fagfæller fra tegnestuer, kommuner, uddannelsesinstitutioner, bygherrer m.fl. Og benyt dig af de mange faglige tilbud og personlige fordele, du får som MAA.

Vær med

Som medlem af Arkitektforeningen får du den beskyttede titel ‘MAA’ og et fagligt fællesskab samt en række personlige fordele, der styrker din faglighed. Samtidig er du med til at styrke arkitektfagets gennemslagskraft overfor politikere og andre beslutningstagere.

Viden og netværk

Få eksklusiv adgang til vores faglige netværk og deltag gratis i aktuelle arrangementer fra byggepladsbesøg til foredrag, debatter og konferencer.

Flere kompetencer

Kom på skræddersyede kurser for arkitekter til medlemspris. Få en mentor, når du har brug for sparring til karrieren. Eller vær med til at hjælpe andre på vej.

Fagbladet Arkitekten og relevante rabatter

Få 10 numre af Arkitekten ind ad brevsprækken, mindst 15% rabat på bøger, designartikler m.m. i Arkitektens Butik, god pris på Byrummonitor – og mange flere relevante rabataftaler for arkitekter.

En stærk fælles stemme

Som MAA støtter du op omkring en fælles arkitektfaglig stemme, der arbejder for at fremme arkitektonisk kvalitet, hvor æstetik og bæredygtighed går hånd i hånd.

Styrk dine kompetencer

Find et kursus

Arkitektforeningen tilbyder kurser, du ikke finder andre steder. De er særligt udviklede til at møde arkitekters faglige behov, og de vilkår faget konstant er en del af.

Fagligt fælleskab i netværkene

Find et netværk

Vores netværk giver adgang til ny viden, sparring og sikrer vidensdeling og fagligt fællesskab til gavn for faget og den enkelte arkitekt.

Medlemsfordele

Se mere

Som arkitekt MAA får adgang til netværk, fagmakker- og mentorordninger, fagdommerkoprset, strategisk rådgivning, coaching mm.

Det arbejder vi for

Læs om vores mærkesager

Arkitektforeningen arbejder for at fremme den arkitektoniske kvalitet i alle led af samfundets fysiske udvikling. Fra ændringer i bygningsreglementet til arkitekturpolitik og de lovgivningsmæssige rammer, der skal sikre en smuk og bæredygtig udvikling af vores bygninger, byer og landskaber.

Kom i netværk med Christopher og mere end 6000 fagfæller. Vær med i det faglige fællesskab og få faglig opbakning, sparring og inspiration fra arkitekter fra tegnestuer, kommuner, uddannelsesinstitutioner og professionelle bygherrer.

Kontante MAA-fordele

Få rabatter på møbler, design og bøger fra Arkitektens Butik, Byrum Monitor, entré på landets museer, forsikringer mm.

Se rabatter
Filtrér: Arkitektforeningen