UIA

En enestående mulighed

Foran Lausanne, Madrid, Baku, Antalya og Kuala Lumpur blev København sidste søndag valgt som vært for UIA’s verdenskongres i 2023.

København vil være vært for arkitekternes OL

Bæredygtighed skal skaffe International Union of Architects' verdenskongres til Danmark i 2023. Styrkede eksportmuligheder er blandt de forventede gevinster, hvis juryen peger på København den 10. september.

Spændingen stiger hos Arkitektforeningen, Realdania og Wonderful Copenhagen. De tre parter er gået sammen om at byde på værtskabet af (UIA) verdenskongres i 2023. Den 10. september 2017 falder afgørelsen.

UIA'S VERDENSKONGRES I SEOUL

Tilmeldingen er nu åben til UIA's – den internationale arkitektforening – verdenskongres. Den finder i år sted den 3.-10. september i Seoul, hvor det forventes, at 10.000 arkitekter fra hele verden deltager i kongressen.

Benyt dig af en enestående chance for at komme til Seoul og til at se og diskutere arkitektur med arkitekter fra alverdens lande.

Bygningens Dag indstiftet på COP21 i Paris

Arkitekternes internationale sammenslutning, UIA, har under COP21 i Paris indstiftet Bygningens dag. Det skete som led i Global Alliance for Buildings and Construction, der er en større koalition af private og offentlige aktører i byggebranchen af hidtil uset bredde

UIA fastholder konference i Paris

I lyset af de tragiske terrorangreb i Paris i weekenden, har den internationale arkitektforening UIA udsendt et officielt brev til deres samarbejdspartnere og medlemmer. Heriblandt Arkitektforeningen

Arkitekter andetsteds: Med Arkitektforeningens formand i Durban

2014-udgaven af UIA’s verdenskongres og generalforsamling fandt sted i Durban d. 3. – 10. august. Med fra Arkitektforeningen var vicedirektør Annette Blegvad og formand Natalie Mossin, som her beretter om temaet for kongressen Otherwhere

Nyt fra ACE

Den europæiske arkitektforening ACE er ude med nyt nyhedsbrev - blandt andet med artikel fra Arkitektforeningens vækstkonference på Christiansborg i oktober.

Download nyhedsbrevet her (pdf)

SUSTAINABLE BY DESIGN 2050

Den online udstillingsplatform “Sustainable by Design 2050” bliver lanceret den 25. september 2011.

Platformen vil vise nogle af de mest interessante og innovative projekter indenfor arkitektur og byplanlægning sammen med en samling af mere end 50 kortfilm. Målet er at bygge en global projekt- og filmdatabase som platform for internationale vidensdeling om strategier og muligheder for en ansvarlig arkitektonisk tilgang inden for arkitekturbranchen verden over.

Arkitektfilm præsenteres i Tokyo