Pavillon

Orangeri i barok-stil

Barokken møder samtiden i et nytænkende og levende orangeri skabt i et samarbejde mellem tre helt unge arkitekter; Kim Lenschow, arkitekt MAA, Søren Pihlmann, arkitekt MAA, og Mikael Stenström, arkitekt MAA.

Pavillonsucces i Kongens Have

Fredag d. 13 september åbnede pavillonen Trylletromler i Kongens Have, og den tromleformede trækonstruktion er allerede en succes.

Trylletromler med mange perspektiver

Københavnerne kan glæde sig til en ny, fascinerende oplevelse, når den midlertidige pavillon Trylletromler står klar i Kongens Have den 13. september. Projektet er et resultat af en konkurrence udskrevet i et samarbejde mellem Akademisk Arkitektforening og lokalforeningen i København. Trylletromler er designet af hollandske .Fabric, og tømrerelever fra KTS står for den omfattende produktion. Blandt de økonomiske støtter er Dreyers Fond.

På hjemmebane i Amsterdam

”Det er helt vildt spændende”, fortæller den 26 årige arkitektstuderende Ida Fløche Møller, der med teamet .FABRIC netop har vundet konkurrencen om en midlertidig pavillon i Kongens Have i København, om det at arbejde i et internationalt team.

Trylletromler lander i Kongens Have til september

.FABRIC løb med sejren om at tegne en midlertidig pavillon til Kongens Have med projektet Trylletromler

Arkitektforeningen indbød ultimo januar 2013 i samarbejde med lokalafdelingen i København til konkurrencen om udformningen af en midlertidig pavillon til placering i Kongens Have i perioden 13. september til den 13. oktober 2013.