Bag facaden

Gå på opdagelse i de redskaber som danske arkitekter, designere og byplanlæggere anvender, når de formgiver verden omkring os.

Fotocollage af DAC. Fotos: Rasmus Hjortshøj, Jens Markus Lindhe, Anders Sune Berg, Sandra Henningsson, Richard Bryant, Jannick Børlum, Nic Lehoux, Kirill, Kevin Murray

Tidspunkt:

21.04.2021 - 03.08.2021

Arrangeret af:

DAC. Finansieret af Realdania.

Sted:

DAC, BLOX, Bryghuspladsen 10, København K

Vi danskere har en indbygget ide om altid at kunne gøre det lidt bedre, og det smitter af på vores arkitektur. Hvad er på spil, når vi bygger de rammer, vi alle lever i? Hvilke kræfter driver udviklingen frem, hvilke fejl begår vi undervejs, og hvordan retter vi op på dem?

Udstillingen giver et kig ’bag facaden’ på noget af den arkitektur, vi omgiver os med. Den berører emner, der både optager os dybt, men også skiller os ad.

Gå på opdagelse i de redskaber som danske arkitekter, designere og byplanlæggere anvender, når de formgiver verden omkring os. Bliv klogere på hvordan man arbejder med at skabe arkitektur, og hvilke overvejelser, der ligger bag den facade, vi ender med at kigge på. Tag familien med bag facaden!

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +