DAC Arkitekturløb – Copenhagen Light Festival

Sæt lys på løbetøjet og kom med ud i det vintermørke København, når vi sammen med Dansk Atletik Forbund og Sparta sætter gang i DAC Arkitekturløb – Copenhagen Light Festival på Bryghuspladsen.

Foto: Hasse Ferrold

Tidspunkt:

17.02.2023 Kl. 18.30 – 21.00

Arrangeret af:

Dansk Arkitektur Center i samarbejde med Dansk Atletik Forbund og Sparta

Sted:

Bryghuspladsen, København K

Sammen løber eller går vi den ca. 8 km lange rute, der går forbi en række af Lysfestivalens unikke og storslåede lysværker. Der er ikke tidtagning og du kan derfor opleve lysværkerne og lyset langs ruten i dit helt eget tempo.

Når du afhenter dit startnummer, får du udleveret en batteridrevet LED-lyskæde fra Sirius, som du kan bære under løbet. Du bliver en del af et lysværk i bevægelse, der fejrer det københavnske nattemørke med lys. Efter løbet kan du tage lyskæden med hjem, og sprede lys og stemning.

Har du lyst til at sætte yderligere præg på det levende lysværk, kan du udsmykke dig selv med af andre lyseffekter, og være med i konkurrencen om den bedste individuelle lysudsmykning.
Når du er kommet i mål på Bryghuspladsen, vil der være musik, varm suppe og drikkevarer fra Royal Unibrew.

Hvis du gerne vil have den officielle Lysløbs T-shirt, kan den tilkøbes. T-shirten er fra Craft i 100% genbrugt polyester. T-shirten koster 150 kr. og skal bestilles senest den 7. februar.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +