Arkitekturens Dag: Sådan får du dit arrangement i spalterne hos den lokale presse

Skal du holde et arrangement på Arkitekturens Dag, og vil du gerne have, at de lokale journalister skal få øje på det? Så kom med til webinar og hør journalist, kommunikationsrådgiver og tidligere tv-vært Rie Helmer dele ud af sine bedste tips og tricks til, hvad der der skal til for at trænge igennem lydmuren hos lokalpressen.

Rie Helmer er journalist, kommunikationsrådgiver og tidligere tv-vært på bl.a. TV2-Lorry.

Tidspunkt:

31.08.2023 kl. 11:00 - 12:00

Sted:

Online

Arrangeret af:

Akademisk Arkitektforening

Pris:

Gratis

Tilmelding ikke længere muligt

Hver dag er arkitekturens dag, men den første mandag i oktober er det officielt Arkitekturens Dag i hele verden.

Dagen er en oplagt anledning til at diskutere, hvor vores byer og lokalsamfund er på vej hen, og hvad der i lokalområdet opfattes som kvalitet. Og den er en mulighed for at kommunikere samfundsværdien i projekter og planer og møde publikum 1:1. I år er temaet ’bæredygtige byer og lokalsamfund’, og som altid inviterer Arkitektforeningen kommuner, organisationer, tegnestuer m.fl. til at byde ind med et arrangement, som bidrager til at sætte arkitekturen helt op øverst på dagsordenen.

Dette webinar henvender sig til dig, der overvejer at blive arrangør på Arkitekturens Dag og gerne vil have inspiration til at pitche dit arrangement til lokalpressen og skabe interesse hos lokale medier.

Kom med, når Rie Helmer, der er journalist, kommunikationsrådgiver og tidligere tv-vært på bl.a. TV2-Lorry, giver sine bedste tips og tricks til, hvad der skal til for at trænge igennem lydmuren hos journalisterne.

Hør, hvordan du vinkler historien om dit arrangement og få en indflyvning i, hvordan medierne fungerer, og hvilke historier, der vælges til og fra. Du får også mulighed for at øve dig og pitche historien om dit arrangement direkte til Rie Helmer.

LINK TIL WEBINAR – START KL. 11:00

Dette webinar er det tredje af i alt tre webinarer, som Arkitektforeningen afholder som optakt til Arkitekturens Dag. De tidligere webinarer fandt sted i april og juni og gav input og inspiration til årets tema. Var du ikke med til de første to webinarer, kan du læse mere i vores  Inspirationskatalog.

Foto: Nye ved Aarhus, kred: Tækker Group

Vil du vide mere?

Sådan bliver du arrangør på Arkitekturens Dag 2023

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +