Bæredygtig arkitektur med sans for stedet. Samtalesalon med Erik Brandt Dam og Jens Linnet

Invitation til Forankret Forandring – Om bæredygtig arkitektur med sans for stedet. Samtalesalon med Erik Brandt Dam og Jens Linnet

Bæredygtig-arkitektur-Maltfabrikken-Jens-Linnet-Erik-Brandt-Dam

Foto: Erik Brandt Dam og Jens Linnet

Tidspunkt:

26. maj 2023 kl. 16.30 – 18.00

Sted:

Maltfabrikken i Ebeltoft

Arrangeret af:

Syddjurs kommune

I anledning af at udstillingen Mies van der Rohe Award 2022 kan opleves på Maltfabrikken i Ebeltoft har Syddjurs Kommune den ære at invitere til en samtalesalon om fremtidens arkitektur med to inspirerende og spændende arkitekter – Jens Linnet og Erik Brandt Dam – der i samtaleform vil formidle deres tilgang til arkitektur og hvordan de ser at arkitektur kan øge værdien af de fremtidige investeringer i klima og bæredygtighed.

Landskabsarkitekt Jens Linnet har for nylig præsenteret hans og BOGL’s projekt til en Klimatilpasningsplan for Ebeltoft. Erik Brandt Dam er arkitekt med speciale i transformation af kulturarven og har vundet flere priser for sin særlige sans for stedets ånd. Begge arkitekter er optaget af, hvordan arkitekturen, når den er mest vellykket, kan forene kulturarven og de stedspecifikke potentialer med bæredygtige indgreb til klimasikring og tilføre nye lag til historien, så den fortsat er vedkommende og relevant, og samtidig tilbyder nye oplevelsesrum og steder, hvor mennesker kan mødes.

Samtalesalonen finder sted i Snedkeriet, Skindergade 1A. Mies van der Rohe udstillingen kan opleves på Maltfabrikken enten før eller efter samtalesalonen, så kom gerne i god tid. Der er begrænset plads til 40 deltagere, og tilmelding er derfor nødvendig. Prisen er 40 kr. inkl. et glas hvidvin. Blandt deltagerne trækkes der lod om en efterfølgende middag sammen med arkitekterne på Lundbergs Spisehus for to af deltagerne. Tilmelding sker via GoSyddjurs.dk inden 22. maj 2023.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +