Bæredygtig Byggeproces

På todags-konferencen bliver du opdateret på de seneste ændringer i reglementer og bestemmelser, og du får præsenteret, hvordan digitale værktøjer kan understøtte den bæredygtige omstilling, både i planlægnings- og konstruktionsfaserne og efter bygningen tages i brug.

Tidspunkt:

08.-09.06.2022

Arrangeret af:

Building Green

Sted:

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Hvis byggebranchen vil i mål med bæredygtighedsambitionerne, er der behov for at mødes og diskutere, hvad vi vil, og hvordan vi sammen kan komme i mål og skabe en mere bæredygtig byggeproces.

På konferencen ‘Bæredygtig Byggeproces’ den 8. og 9. juni 2022 samler Building Green nogle af de førende bæredygtighedseksperter i landet og hjælper dig med at blive stærkere til arbejdet med bæredygtighed i dine egne projekter. Hvad kan du ændre i dag for at den samlede proces i dit projekt kan blive mere bæredygtig i morgen?

Er du involveret i byggeprojekter med store ambitioner for bæredygtighed, eller ønsker du, at dine projekter bliver mere ambitiøse og seriøse i det bæredygtige arbejde, så er det på Bæredygtig Byggeproces, du får de bedste nye værktøjer og den dybeste indsigt. Det er her, du bliver inspireret og får mulighed for at mødes med vigtige aktører fra hele branchen.

Hør, hvordan branchen kan organisere sig anderledes for at få alle de forskellige fagligheder med i processen tidligere, og lad dig inspirere af projekter, hvor man har haft succes med at vende hele den traditionelle proces på hovedet og gå mere holistisk til værks.

Konferencen består af to intense dage fyldt med den nyeste viden og aktuelle praktiske eksempler. Du kommer i dybden med branchens udfordringer og får gode bud på løsninger fra nogle af landets mest anerkendte eksperter. Du får konkrete værktøjer og ny inspiration, så du kan få endnu større succes med dine bæredygtige planer i dit næste projekt. Hør oplæg fra førende aktører, deltag i faglige diskussioner om fremtidens byggeri og vær med til at præge dagsordenen.

Mød hele branchen

Konferencen er til dig, der ønsker at blive klogere på den bæredygtige byggeproces. Du er eksempelvis arkitekt, entreprenør, ingeniør, bygherre, developer eller arbejder som projektchef, udbudsansvarlig, konsulent eller er på anden vis involveret i byggeprojekter, der arbejder eller vil arbejde seriøst og målrettet med bæredygtighed.

MAA-rabat

Hvis du er MAA, kan du sende en mail til buildinggreen@arkitektforeningen.dk og få tilsendt en kode, som giver 15% rabat ved tilmelding.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +