Bæredygtig byggeproces

2 dages konference med fokus på bæredygtige byggeprocesser. Gennem oplæg fra eksperter, diskussioner og debatter på tværs af branchen bliver du præsenteret for de mange muligheder i forbindelse med bæredygtig byggeproces, vigtige regelsæt og du får præsenteret eksempler på, hvordan en anderledes tilgang kan skabe muligheder og mere bæredygtighed.

Konferencen afholdes over to dage i Vandværket i København. Foto: vandvaerket.dk

Tidspunkt:

9.-10.06.2021

Arrangeret af:

Building Green

Sted:

Vandværket, Rabarbervej 2, 2400 København

I Danmark er der mange kræfter, der arbejder mod mere bæredygtighed i byggeriet. Løsningerne og materialerne er der, og det er et spørgsmål om at få tingene til at ske. Ofte tales der i branchen om, at rammebetingelser står i vejen for mere bæredygtighed.

Men i stedet for at sidde med hænderne i skødet og vente på at rammebetingelserne bliver ændret, hvad kan vi så gøre nu? Hvordan får vi ændret den måde, vi udbyder, projekterer, bygger og samarbejder på? Hvis vi skal have mere bæredygtighed, skal vi se bæredygtigheden som en række af nye muligheder for at tænke processen på en ny måde, inddrage de rigtige kompetencer og få bæredygtigheden med i vores byggeri i langt højere grad end i dag.

Det kan du være med til at sætte fokus på til den nye konference Bæredygtig Byggeproces sammen med resten af byggebranchen. Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du kan gribe byggeprocessen anderledes an, og hvordan vi kan bygge bæredygtigt allerede i morgen med nye metoder.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +