Biobasserede Byggematerialer

Byggebranchen står overfor en kæmpe udfordring i at skulle nedbringe byggeriets klimaaftryk betragteligt inden for en meget kort periode, og det kan ikke lade sig gøre ved ”business as usual”. Derfor bliver branchen nødt til at tænke alternativt og kigge sig omkring efter mere bæredygtige materialer, som kan hjælpe med at nå bæredygtighedsmålene.

Tidspunkt:

D. 24.08.2022 - 25.08.2022

Sted:

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Arrangeret af:

Building Green

Biobaserede materialers evne til at optage og lagre CO2 gør dem til en oplagt del af løsningen, når vi skal nedbringe klimaftrykket i byggeriet. Materialerne findes og kan bruges allerede i dag, men der er stadig udfordringer særligt omkring brandsikkerhed, viden og produktion, som besværliggør omstillingen i den skala der skal til, hvis branchen rigtigt skal rykke på den grønne dagsorden.

Disse udfordringer får du sat under lup på konferencen Biobaserede Byggematerialer den 24. & 25. august 2022, hvor vi har inviteret et stærkt program fyldt med de fremmeste og mest vidende eksperter på området. De vil igennem casestudies, præsentationer og debatter, præsentere dig for gode råd, ny viden, inspirerende erfaringer. Derudover får du også forslag til hvordan du kan være med til at løse de udfordringer omstillingen stiller branchen overfor og hvordan du udnytter det store potentiale der er i at bruge biobaserede byggematerialer.

Det er anden gang Biobaserede Byggematerialer bliver afholdt, og programmet er designet til at både at være interessant og relevant for gengangere og førstegangsbesøgende. Gennem oplæg fra eksperter, case-eksempler, debatter og netværk lærer du om flere og nye materialesammensætninger, får præsenteret flere og større projekter, og du kan deltage i snakke om, hvordan vi flytter branchen.

MAA rabat

Hvis du er MAA kan du sende en mail til buildinggreen@arkitektforeningen.dk og få tilsendt en rabatkode, som giver 15% rabat ved tilmelding.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +