Build for Micro Living

Kan man leve småt og bo godt? Kan det være attraktivt at have færre kvadratmeter til sig selv, hvis der er mulighed for værdifulde fællesarealer?

Foto: Nord Architects

Tidspunkt:

Den 15.-16. maj 2024

Sted:

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København

Arrangeret af:

Building Green

Kan vi med ambitiøs arkitektur skabe mindre boliger uden at gå på kompromis med kvalitet? Det er nogle spændende spørgsmål i en tid, hvor boligen stadig har en dominans som et statussymbol. Problemet er nemlig, at overflødige kvadratmeter i boliger og dertilhørende forbrug er på bekostning af andre vigtige aspekter som klima og biodiversitet.

Building Green lancerer en ny konference om fremtidens boliger. På Build for Micro Living den 15. og 16. maj 2024 bliver du klogere på konceptet Micro Living, der også ofte beskrives som mikroboliger, tiny houses og compact living.

På den nye konference Build for Micro Living sætter vi fokus på hvad fremtidsforskningen siger om danskernes holdninger til boligen, arkitektens bud på hvordan små boliger egentlig ser ud og bygherrens perspektiv på mikroboliger. Du kan derfor glæde dig til en masse inspiration om fremtidens måske kommende boliger.

MAA-rabat

Alle MAA’ere får 15% rabat. Brug rabatkoden: Arkitektforeningen15

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +