BUILD IN WOOD

Kom og oplev fremtidens træbyggeri på Build in Wood – platformen for træprofessionelle! I Danmark oplever vi en stor interesse for trækonstruktioner, og behovet for specialiseret viden om alt fra små konstruktioner til mere komplekse træbygninger er større end nogensinde før.

Foto: Building Green

Tidspunkt:

22. - 23. maj 2024

Sted:

Raffinaderivej 22, 2300 København

Arrangeret af:

Building Green

På Build in Wood samler vi træentusiaster og eksperter i en professionel atmosfære, hvor innovation, viden og netværk smelter sammen. Det er ikke kun et sted, hvor du bliver opdateret på den seneste viden om træbyggeri – det er også et forum, hvor du får praktiske erfaringer og knytter afgørende forbindelser for fremtidens projekter.

Vi befinder os i en tid, hvor træ spiller en afgørende rolle i omstillingen til mere bæredygtigt byggeri. Men vi ved også, at vi skal bruge træet med omtanke og maksimere dets potentiale for at skåne vores planets ressourcer. På Build in Wood den 22. og 23. maj 2024 i The Plant Cph i København får du indsigt i ny forskning om LCA-beregninger, optimering af ressourcer, transformation af eksisterende bygninger og genanvendelse af træ på en større skala, end vi tidligere har set.

Vær med til at forme fremtidens bæredygtige byggeri. Bliv inspireret, opdateret og skab forbindelser med andre passionerede træ-entusiaster på Build in Wood!

MAA-rabat

Få 15% rabat som medlem. Brug denne rabatkode: Arkitektforeningen15

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +