Byens Saloner: Forstæder på forkant

Kom med til den tredje salon i serien med landets stadsarkitekter. Denne gang zoomes ind på Rødovre og Gladsaxe og spørger de to stadsarkitekter, Jesper Pagh og Tina Saaby, hvad der i deres øjne skal til for at positionere sig som attraktive og konkurrencedygtige forstæder for fremtidens borgere.

Visualisering: Loop City af BIG

Tidspunkt:

13.10.2022 Kl. 15:00 - 17:00

Arrangeret af:

Byens Netværk og Arkitektforeningen

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, København K

Med deres placering i Region Hovedstaden er både Rødovre og Gladsaxe helt centrale kommuner i Fingerplanen. Lige straks er de også forbundet af en letbane, hvilket giver byudviklingen et helt nyt perspektiv. Vi spørger stadsarkitekterne fra Rødovre og Gladsaxe Kommune, hvilke potentialer de ser i lyset af den øgede tilgængelighed, samt hvad de gør for at sikre kvalitet og bæredygtighed for fremtidens borgere. Med andre ord: Hvad er på den bypolitiske agenda? Og hvordan sikrer man sig pladsen som en attraktiv forstad på forkant?

Kom med og bliv klogere på udviklingen i Gladsaxe og Rødovre i denne udgave af Byens Saloner, hvor Arkitektforeningens direktør Lars Autrup sidder klar i stolen med de skarpe spørgsmål til de to stadsarkitekter, Jesper Pagh og Tina Saaby.

Deltag fysisk eller online

Arrangementet afholdes som et hybrid-arrangement. Det fysiske arrangement finder sted hos Arkitektforeningen med efterfølgende vin & netværk og er gratis for medlemmer af Byens Netværk, Arkitektforeningen og Netværket for Kommunal Arkitekturpolitik. Du kan også se med og stille spørgsmål online via vores live streaming. Online deltagelse er gratis for alle, og afholdes live via Vimeo. Du modtager et link til mødet på mail før afholdelsen.

NB: Af hensyn til live-streamingen anbefaler vi, at du møder op et kvarter før start, dvs. 14:45 i Dusart-salen i Akademisk Arkitektforening.

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +