Byens Saloner: Forstæder på forkant

Kom med til den tredje salon i serien med landets stadsarkitekter. Denne gang zoomes ind på Rødovre og Gladsaxe, og vi spørger de to stadsarkitekter, Jesper Pagh og Tina Saaby, hvad der i deres øjne skal til for at positionere sig som attraktive og konkurrencedygtige forstæder for fremtidens borgere.

Jesper Pagh, Tina Saaby og Lars Autrup i samtale om stadsarkitekternes rolle og handlerum i forstaden

Tidspunkt:

13.10.2022 Kl. 15:00 - 17:00

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, København K

Arrangeret af:

Byens Netværk og Arkitektforeningen

Det er politikerne der har ansvaret for den fysiske udvikling i kommunerne, men flere kommuner har ansat en stadsarkitekt til at hjælpe politikerne med at sikre at den sker med mest mulig kvalitet.
Mød de forholdsvist nytilkomne forstadsarkitekter i en snak om forudsætninger, præmisser, ønsker til og visioner for byudviklingen i deres respektive kommuner og hovedstadsregionen samlet set.

I samtalen indgår stadsarkitekt Jesper Pagh, Rødovre Kommune, stadsarkitekt Tina Saaby, Gladsaxe Kommune og Arkitektforeningens direktør, arkitekt MAA Lars Autrup.

Samtalen er optaget i Akademisk Arkitektforening den 13. oktober 2022 og er en del af et samarbejde med Byens Netværk under overskriften Byens Saloner med særligt fokus på stadsarkitekterne i Danmark.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +