Clever Active Cities

Online-konferencen Clever Active Cities fokuserer på en intelligent byplanlægning, der indarbejder fysiske som sociale aktiviteter direkte i planlægningssystemet og ikke som enkeltstående initiativer i byens rum.

Tidspunkt:

05.05.2021 Kl. 09:00-16:30

Arrangeret af:

Active Cities Network (ACN)

Sted:

Online via Microsoft Teams

Konferencen vil udpege enkelte tendenser, der fremmer eller hindrer fysisk som social aktivitet. Herefter er det hensigten at spore effekten på rummet i den moderne by og inspirere med konkrete eksempler, der fremmer ”det gode liv” og mulighederne heri på tværs af igangværende forskning, udviklingsprojekter og praksis. Kort sagt søger konferencen at bringe nye erfaringer og svar i dialog med forskningsområder i de byggede miljøer, sundhed og velvære.

Program:

Se flyer og yderligere information.

Link til begivenheden vil blive fremsendt 24 timer før på den mailadresse, som du har opgivet ved din tilmelding på Billetto.

Målgrupper:

Konferencens mål er at bidrage til uddannelse og inspiration af bl.a. fagfolk i kommuner, på arkitekttegnestuer, på videregående uddannelser, planlæggere, investorer samt af beslutningstagere i det hele taget.

Arrangeret og støttet af:

Konferencen er arrangeret af det internationale forskningsnetværk Active Cities Network (ACN), der er et internationalt, tværdisciplinært forskningssamarbejde mellem Det Kongelige Aakademi og otte andre europæiske universiteter fra Danmark, Italien, Finland, Spanien og Sverige. Konferencen er venligst støttet af fonden Realdania.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +