DAC Arkitekturløb

DAC Arkitekturløb København løber igennem Arkitekturhovedstaden søndag den 2. juli. Arkitekturløbet giver dig en helt særlig mulighed for at løbe eller gå igennem museer og bygninger, som normalt er lukket for løbende gæster. I år indgår en række særlige steder i ruterne, i anledning af World Capital of Architecture.

Tidspunkt:

02.07.2023 kl. 08.00 – 14.00

Sted:

Start: BLOX, Bryghuspladsen 10, København K

Arrangeret af:

DAC i samarbejde med løbeklubben Sparta

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men ikke helt, som du kender det. Til Arkitekturløb får du nemlig mulighed for at løbe gennem normalt lukkede passager, på stier og trapper, i haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – uden tidtagning. Løbet er for dig, der elsker at gå eller løbe igennem byen. Løbet afvikles i samarbejde med løbeklubben Sparta.

I år er København verdens Arkitekturhovedstad, World Capital of Architecture og det vil smitte af på ruterne som i år er 5 km løb eller gang og 10 km løb, + passage igennem kulturinstitutionerne.

Løbet sættes i gang på Vester Voldgade ved BLOX og I kommer i mål igen på Søren Kierkegaards Plads. Her byder vi på drikkevarer fra Royal Unibrew, kaffe og the samt en sandwich eller wrap.

Praktisk

Under løbet er der taskeopbevaring i Dansk Arkitektur Center, med indgang fra Bryghuspladsen foran BLOX bygningen.
Kort inden løbet udsendes nærmere information om afhentning af startnumre og løbs T-shirts.

Løbstrøje

For at begrænse spild skal løbstrøjer tilkøbes. Når du tilmelder dig, har du mulighed for at tilkøbe en specialdesignet løbe T-shirt. T-shirten koster 150 kr. i tilkøb til billetten.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +