Er arkitektur for alle?

AfterDAC: Til at folde arkitekturen i Velfærdsdanmark ud, har vi inviteret arkitekt og adm. direktør i DAC, Kent Martinussen. Sammen med musiker, forfatter og samfundsdebattør Benjamin Koppel vil vi dykke ned i velfærdsdanmarks arkitektur i en samtale modereret af Ane Cortzen.

Fotocollage: DAC

Tidspunkt:

08.12.2022 Kl. 17.30 – 19.00

Arrangeret af:

AfterDAC

Sted:

DAC, BLOX, Bryghuspladsen 10, København K

Er arkitektur for alle?

Kan arkitekturen samle os? Kom og vær med, når vi zoomer vi ind på den arkitektur, der i 100 år har tegnet Danmark og formgivet rammerne for vores fortid, nutid og fremtid.

Med udgangspunkt i udstillingen ’Vores arkitektur’ og Vilhelm Lauritzens tegnestues arbejde undersøger vi, hvordan bygninger og mennesker, funktion og design kan gå op i en højere enhed og skabe arkitektur for alle.

I mere end 100 år, er Velfærdsdanmark blevet bygget op med bl.a. lufthavne, hospitaler, musikhuse, skoler, arbejdspladser og boliger…. alt det der skaber rammerne for vores hverdag. Målet har været det fælles bedste – bygninger der passer til vores forskellige livssituationer og lever op til de behov, vi forventer et moderne samfund skal kunne tilbyde.

Til at folde arkitekturen i Velfærdsdanmark ud, har vi inviteret arkitekt og adm. Direktør i DAC, Kent Martinussen. Sammen med musiker, forfatter og samfundsdebattør Benjamin Koppel vil vi dykke ned i Velfærdsdanmarks arkitektur i en samtale modereret af Ane Cortzen.

Denne aften taler vi også om, når det IKKE lykkes. Når arkitekturen IKKE skaber rum til de mennesker, den er skabt til.

Program

AfterDAC-baren er åben fra kl. 17.00
Samtale kl. 17.30-19.00
Mulighed for middag i DAC Café fra kl. 19.00
DAC lukker kl. 21.00

Arrangementet er gratis, når entréen er betalt.

AfterDAC

Hver måned inviteres du til en aften med perspektiv og fordybelse.

Programchef i DAC Tanya Lindkvist er vært og Ane Cortzen er moderator for en samtale om kunst, arkitektur, by og kultur.Før og efter samtalen kan du tage en tur igennem vores udstillinger. Her er DACs udstillingsværter parat til at tale med dig om udstillingen.

DAC Café er åben og serverer torsdagsmiddag med udsigt ud over byen.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +